Tak jako v nebi 2004 Online CZ Titulky

Tak jako v nebi 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Tak jako v nebi má skóre 8,7 z 10, na základě 0265 recenzí



Světoznámý dirigent Daniel Daréus musí náhle ze zdravotních důvodů přerušit svou kariéru. Vrací se do vesnice na severu Švédska, do místa, kde strávil své dětství. Netrvá dlouho a je požádán, aby si přišel poslechnout zkoušku kostelního sboru, který se schází každý čtvrtek na faře. Stačí přijít a dát pár dobrých rad. Takovou prosbu nelze odmítnout. Proti své vůli se Daniel stává sbormistrem. Sbor se vyvíjí a roste. Daniel si dělá přátele i nepřátele. A najde lásku.


Tak jako v nebi 2004 Online CZ Titulky

Tak jako v nebi

Podrobnosti


Původní název : Tak jako v nebi
Země : Kuba
Délka : 144 minut
Jazyk : interlingue (ie)
Žánr : pohádka
Režie : Hasanah Darran
Scénář : Konstanty Ellemay

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rashel Khaliya, Jayke Nash
Hudba : Ayobami Serren
Produkce : Cinzia Jean
Kamera : Kalista Amil
Kostýmy : Maxine Ola

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Premiéra : USA 23. listopad 1911
Distribuce : Vivendi Entertainment
Tržby : 74 229 326 USD
Rozpočet : 01 235 508 USD

Tak jako v nebi / Så som i himmelen (2004) | ČSFD.cz
Uznavany dirigent se pokousi nalezt smysl zivota po infarktu v zapadle vesnicce, kde vyrustal do svych sedmi let. Pomoci vedeni mistniho sboru se mu to dari. Svymi nekonvencnimi metodami promenuje i starousedliky, kteri zacnou otevrene mluvit o svych problemech.
Tak jako v nebi - film online | FILMTORO
Chceš začít koupání, surfování, pití chutných koktejů a sledování skvělých filmů v jeden den na jednom místě a navíc ještě v Česku? Tak v tom případě doraž na historický první Filmtoro fest, který pořádáme již příští víkend, od 27. července, v letním kině Černá v Pošumaví u lipenské přehrady.
Tak jako v nebi - SledujFilmy.Online
Safírově modrá. Popis: Zdráhavá Gwendolyn Shepherdová cestuje v čase a má na práci důležitější věci než starat se o lásku. Spolu s Gideonem musí zachránit svět... a také se naučit tančit menuet.
Tak jako v nebi (2004) | Ke stažení, ke zhlédnutí
Přehrajte video online v prohlížeči pomocí odkazu výše. Originální jméno snímku je 'Så som i himmelen'. O řízení se při natáčení stará Kay Pollak. Tak jako v nebi můžete hledat online ke zhlédnutí tlačítkem prehrajto výše. Diváci mohli film v kinech spatřit poprvé roku 2004.
Tak jako v nebi (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tak jako v nebi. Světoznámý dirigent Daniel Daréus musí náhle ze zdravotních důvodů přerušit svou kariéru. Vrací se do vesnice na severu Švédska, do místa, kde strávil své dětství.


Full Movie. Hd. Ke Shlednutí. DVDrip. Cz dabing. České. Česká. Zdarma. MP4. Ulozto. Avi. Download. Český Film.. BDrip. Stream. 4k blu ray. Ke Stažení. Celý Film. Stáhnout. iPad. Watch Free. Český Dabing. Ke shlédnutí. 720p. Sleduj Filmy. Cz titulky. iPhone. 480p.1080p. Film online