Hodnej polda, zlej polda 2006 Online CZ Titulky

Hodnej polda, zlej polda 2006 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hodnej polda, zlej polda má skóre 5,7 z 10, na základě 8784 recenzí



Na samé hranici mezi anglofonní provincií Ontario a frankofonním Quebecem je objevena mrtvola. Vyšetřováním jsou tedy pověřeni detektivové z obou stran - Martin Ward z Toronta a David Bouchard z Montrealu. Jsou přinuceni spolupracovat, i když mluví jiným jazykem a hlavně jsou oba naprosto rozdílní. Zatímco anglofonní Martin je typem „hodného“ policajta a vše řeší podle litery zákona, frankofonní David je impulzívní ranař – tedy ten „zlý“. To jim ovšem v práci nijak nepřekáží, neboť mají silnou motivaci. Honí zločince, který vraždí osoby z okruhu vrcholového hokeje a na svých obětech zanechává stopu ve formě tetování, které je vodítkem k další vraždě. Média mu přezdívají „Tetující zabiják“, a jak se kruh okolo něj stahuje, začíná se mstít i na rodinách obou detektivů.


Hodnej polda, zlej polda 2006 Online CZ Titulky

Hodnej polda, zlej polda

Více informací


Původní název : Hodnej polda, zlej polda
Země : Filipíny
Délka : 164 minut
Jazyk : kanadská eskymáčtina (iu)
Žánr : akční
Režie : Brajan Albany
Scénář : Emir Chhaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Seham Faheema, Matthaus Maazin
Hudba : Jaq Alphonsa
Produkce : Aamilah Nikitta
Kamera : Crina Kyna
Kostýmy : Charise Serigne

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Titanus
Premiéra : USA 25. prosinec 1935
Distribuce : Cloud Nine
Tržby : 12 132 053 USD
Rozpočet : 47 086 862 USD

Hodnej polda, zlej polda (2006) online ke zhlédnutí ...
Hodnej polda, zlej polda. Na samé hranici mezi anglofonní provincií Ontario a frankofonním Quebecem je objevena mrtvola. Vyšetřováním jsou tedy pověřeni detektivové z obou stran - Martin Ward z Toronta a David Bouchard z Montrealu. Jsou přinuceni spolupracovat, i když mluví jiným jazykem a hlavně jsou oba naprosto rozdílní.
Hodnej polda, zlej polda / Bon Cop, Bad Cop (2006) | ČSFD.cz
Na samé hranici mezi anglofonní provincií Ontario a frankofonním Quebecem je objevena mrtvola. Vyšetřováním jsou tedy pověřeni detektivové z obou stran - Martin Ward z Toronta a David Bouchard z Montrealu.
Hodnej polda, zlej polda | movies.prehraj.me - filmy a ...
Hodnej polda, zlej polda (2006) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Na samé hranici mezi anglofonní provincií Ontario a frankofonním Quebecem je objevena mrtvola.
Hodnej polda, zlej polda (2006) | Ke stažení, ke zhlédnutí
Film Hodnej polda, zlej polda z roku 2006, který režíruje Erik Canuel si můžete zde přehrát online nebo stáhnout. Jsme největší databáze online filmů na českém internetu.
CzTorrent - 1. CZ Free Torrent Tracker - Hodnej polda ...
Hodnej polda, zlej polda / Bon Cop, Bad Cop Obsah: Na samé hranici mezi anglofonní provincií Ontario a frankofonním Quebecem je objevena mrtvola.


Watch Free. DVDrip.. Ke shlédnutí. Český Film. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Česká. Cz titulky. Hd. Zdarma. iPhone. Film online. 720p. Avi. Download. iPad. Ke Stažení. Český Dabing. České.1080p. Cz dabing. Sleduj Filmy. Full Movie. Celý Film. MP4. 480p. Stáhnout. BDrip. Ulozto. Stream