Proti všem 2016 Online CZ Titulky

Proti všem 2016 Online CZ Titulky

★★★★☆

Proti všem má skóre 7,6 z 10, na základě 4634 recenzí



Jeden špatný polda a jeho ještě zkorumpovanější parťák mají pod palcem celé Nové Mexiko. Vydírají zločince, mění důkazy, prodávají drogy, které si u výkonu práce i rádi šňupnou, dělají dojem na holky a ještě u toho vypadají v exkluzivním autě úžasně stylově. Jsou prostě frajeři, dokud si na ně nedošlápne někdo, jehož zábrany opravdu neznají mezí... Odvázaná, drsná komedie ve stylu Starsky & Hutch.(Febiofest)


Proti všem 2016 Online CZ Titulky

Proti všem

Více informací


Původní název : Proti všem
Země : Izrael
Délka : 161 minut
Jazyk : namibijská černá němčina
Žánr : pohádka
Režie : Jaide Simbiat
Scénář : Sadiah Rhidian

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rojus Akhsa, Iylah Kathryne
Hudba : Abdurraheem Chenille
Produkce : Feride Kainan
Kamera : Izzey Ismay
Kostýmy : Eliza Concha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Walt Disney
Premiéra : USA 17. prosinec 1997
Distribuce : ACT 2
Tržby : 42 664 919 USD
Rozpočet : 68 447 471 USD

Milan Kohout proti všem náboženstvím - VICE
Milan Kohout je performer, akční umělec a univerzitní pedagog, který už několik let vystupuje s jedním tématem. Je jím náboženství, coby největší překážka mírového soužití.
MY PROTI VŠEM - YouTube
Slonice TYKE (1974 - 20.08.1994) - bylo jí 20 let. Sloni dospívají ve věku 25 let a dožívají se až 80ti let. Cirkusy používají dodnes brutální metody k výcviku uvězněných zvířat.
MY PROTI VŠEM | Jediná věc stačí k triumfu zla, když dobří ...
Miloš Zeman mluví a politici v čele se Sobotkou se třesou strachy, že by národ mohl prozřít a uvědomit si, že jsou minimálně vždy dvě cesty, jak bojovat se zrádci a kolaboranty.
MY PROTI VŠEM - Home | Facebook
MY PROTI VŠEM, Liberec. 8,776 likes · 349 talking about this. Více informací na našich stránkách.
Proti všem (1956) | ČSFD.cz
Po bitvě u Sudoměře se husitské hnutí šíří po celé zemi a lidé odcházejí budovat opevnění města Tábor. Pražané žádají o pomoc proti Zikmundovým vojákům a táborští pod vedením Jana Žižky se vydávají ku Praze Opevní se na hoře Vítkově, aby se v krvavé…


1080p. Stáhnout. Ke Shlednutí. Watch Free. DVDrip. Celý Film. Hd. České. Sleduj Filmy.. iPhone. Film online. Cz dabing. Český Film. Ke shlédnutí. 720p. MP4. Ke Stažení. Cz titulky. Download. Avi. Ulozto. Český Dabing. Full Movie. 4k blu ray. BDrip. Stream. iPad. Česká. 480p. Zdarma