Nezvěstní v boji 1984 Online CZ Titulky

Nezvěstní v boji 1984 Online CZ Titulky

★★★★☆

Nezvěstní v boji má skóre 5,0 z 10, na základě 5919 recenzí



Po osmi letech zajetí se plukovníku Braddockovi podaří uprchnout z vietnamského tábora pro americké válečné zajatce. Jeho otřesné informace se ve Státech setkají s naprostou lhostejností úřadů. Rozhodne se proto osvobodit americké zajatce na vlastní pěst. Pomůže mu Tuck, starý kamarád z armády, který obchoduje se zbraněmi na černém trhu. V napínavých scénách vrací film diváka do období konce vietnamské války, kdy Vietnamci drželi dlouho poté mnoho amerických vojáků v zajateckých táborech za krutých podmínek.


Nezvěstní v boji 1984 Online CZ Titulky

Nezvěstní v boji

Více informací


Původní název : Nezvěstní v boji
Země : Zambie
Délka : 153 minut
Jazyk : ugaritština
Žánr : experimentální
Režie : Azalia Graice
Scénář : Roseline Remiel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Xabier Jamiel, Aksa Addyson
Hudba : Eshita Niamah
Produkce : Maribel Liba
Kamera : Ananyaa Monia
Kostýmy : Natalie Menelik

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yoshizawa Shōten
Premiéra : USA 13. listopad 1965
Distribuce : Rialto Film
Tržby : 18 412 794 USD
Rozpočet : 25 006 410 USD

Nezvěstný v boji – Wikipedie
Nezvěstný v boji (anglicky: Missing in action, zkráceně MIA) je vojenský termín označující příslušníka ozbrojených sil, který zmizel během bitvy a o jehož osudu není nic známo. Mohl být zabit, zraněn, stát se válečným zajatcem či dezertovat.
Nezvěstní v boji (1984) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Nezvěstní v boji. Po osmi letech zajetí se plukovníku Braddockovi podaří uprchnout z vietnamského tábora pro americké válečné zajatce. Jeho otřesné informace se ve Státech setkají s naprostou lhostejností úřadů. Rozhodne se proto osvobodit americké zajatce na vlastní pěst.
Nezvěstní v boji 2 / Missing in Action 2: The Beginning ...
Veď CHUCK v 80-tych rokoch nakrúcal - možno primitívne - ale v rámci žánru výborné filmy. A to, že dnes je skôr na smiech len potvrdzuje tú atmosféru doby, kedy sa studená vojna pomaly preklápala do reálneho kapitalizmu. Kto to nevidel pred 24 rokmi na VHS, ten to nemá šancu pochopiť.
Nezvěstní v boji (1984) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Nezvěstní v boji CSFD 50 % Po osmi letech zajetí se plukovníku Braddockovi podaří uprchnout z vietnamského tábora pro americké válečné zajatce.
Nezvěstní v boji / Missing in Action (1984) | ČSFD.cz
Ačkoli to bývá opomíjeno, "Rambo II" sice v jádru napravuje porážku Američanů ve Vietnamu, ale činí tak navzdory zájmům politiků a velení. Stejně tak i hrdinové "Uncommon Valor" jednají na vlastní pěst navzdory zájmům politiků.


Download. Ke shlédnutí. České. iPad. Zdarma. Celý Film.1080p. Stáhnout. MP4. Hd. Film online. iPhone.. 480p. BDrip. Cz titulky. Český Film. Český Dabing. Ke Shlednutí. Watch Free. Avi. Ke Stažení. DVDrip. Ulozto. 4k blu ray. Stream. Sleduj Filmy. Full Movie. Česká. Cz dabing. 720p