Malý obchod hrůz 1960 Online CZ Titulky

Malý obchod hrůz 1960 Online CZ Titulky

★★★★☆

Malý obchod hrůz má skóre 8,0 z 10, na základě 5177 recenzí



Dobrácký, avšak nemotorný mladík Seymour pracuje jako pomocník pro všechno v nenápadném květinářství židovského majitele Gravise Mushnicka. Jednou se mu podaří vyšlechtit masožravou květinu, která ke svému životu vyžaduje lidské maso a krev. Jelikož květina přitahuje panu Mushnickovi nové zákazníky, je mladík ochoten rostlině vyhovět. Jenže jak květina roste, tak má stále větší hlad. A roste opravdu rychle... Klasická černá komedie z dílny proslulého hororového režiséra Rogera Cormana se stala jedním z nejlepších děl tohoto tvůrce. Inspirovala divadelní muzikál, který se dočkal vlastního zfilmování v roce 1986. Vedlejší roli masochisty, který zažívá vrcholné okamžiky slasti v zubařském křesle, si s chutí zahrála budoucí hvězda první velikosti Jack Nicholson.


Malý obchod hrůz 1960 Online CZ Titulky

Malý obchod hrůz

Podrobnosti


Původní název : Malý obchod hrůz
Země : Portugalsko
Délka : 160 minut
Jazyk : naurština (na)
Žánr : fantasy
Režie : Lya Besian
Scénář : Vannesa Miran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naylan Tiyen, Timilehin Judie
Hudba : Ishrat Kalan
Produkce : Feride Baljeet
Kamera : Richelle Obie
Kostýmy : Amaan Maheer

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mercury Radio
Premiéra : USA 25. leden 1965
Distribuce : Lest Films
Tržby : 05 122 308 USD
Rozpočet : 56 855 439 USD

Malý obchod hrůz / The Little Shop of Horrors (1960) | ČSFD.cz
Je to nádherná kytka. Jenomže ještě nevečeřela... Dobrácký, avšak nemotorný mladík Seymour pracuje jako pomocník pro všechno v nenápadném květinářství židovského majitele Gravise Mushnicka.
Malý obchůdek hrůz (1960) - The Little Shop of Horrors ...
Když jsem se následně podíval na Cormanovu, hlavně produkční činnost, tak jsem nevycházel z údivu nad tím, kolik natočených hrůz (tím myslím hrozných filmů) má tento pán na svědomí. V porovnání s některými z nich nevychází „Malý obchod hrůz“ až zas tak špatně.
Malý obchod hrůz - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Malý obchod hrůz (1960) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Malý obchod hrůz (1960): Je to nádherná kytka. Jenomže ještě nevečeřela... Dobrácký, avšak nemotorný mladík Seymour pracuje jako pomocník pro všechno v nenápadném květinářství židovského majitele Gravise Mushnicka.
Malý obchod hrůz / The Little Shop of Horrors (1960) | ČSFD.cz
Malý obchod hrůz nemá s hororovým žánrem kromě rekvizity hladové masožravky, která má políčeno na lidské maso, prakticky nic společného.
film Malý obchod hrůz HD (movie) online zdarma ke ...
Film Malý obchod hrůz HD (movie) online ke shlédnutí zdarma - Je to nádherná kytka. Jenomže ještě nevečeřela... Dobrácký, avšak nemotorný mladík Seymour pracuje jako pomocník pro všechno v nenápadném květinářství židovského majitele Gravise Mushnicka.


Stream. 720p. Stáhnout. Film online. Ke Stažení. Watch Free. Cz titulky. Ke shlédnutí. Český Dabing. MP4. 480p. Download. Zdarma. Celý Film.. iPhone. DVDrip. 4k blu ray. Sleduj Filmy. České. Cz dabing. Česká. Ulozto. Avi. BDrip. Ke Shlednutí.1080p. Hd. iPad. Full Movie. Český Film