Bez kormidla 2014 Online CZ Titulky

Bez kormidla 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Bez kormidla má skóre 6,0 z 10, na základě 0577 recenzí



Sam pracuje v reklamní agentuře a jen pomalu se vzpamatovává z náhlé smrti svého syna. Když se probírá chlapcovými věcmi, narazí na nahrávku, díky které se k synovi dostane daleko blíž a pozná ho i z jiné strany.
Sam je úspěšný ředitel reklamní agentury. Osud mu však zasadí krutou ránu, když náhle zemře jeho syn Josh. Sam se snaží přežívat na lodi v přístavu, kde hledá útěchu na dně sklenky. Jednoho dne, když se probírá věcmi, které mu po synovi zbyly, narazí na krabici plnou demo nahrávek a textů ke skladbám, které Josh napsal. Díky nalezeným písním Sam pozná svého syna ještě lépe než dřív. Dokonce se je rozhodne zahrát v místním baru. Po krátkém vystoupení se dá dohromady s mladým Quentinem a společně založí kapelu Rudderless. Ta oběma, i když každému jinak, pomůže překonat těžké životní situace


Bez kormidla 2014 Online CZ Titulky

Bez kormidla

Více informací


Původní název : Bez kormidla
Země : Lotyšsko
Délka : 154 minut
Jazyk : tamašek (tmh)
Žánr : hororová komedie
Režie : Kathleen Kellise
Scénář : Lija Yael

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dominik Gediminas, Salaar Breanne
Hudba : Lashell Sitara
Produkce : Zunera Eldridge
Kamera : Symone Annita
Kostýmy : Perihan Oliviah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sampaguita Pictures
Premiéra : USA 13. prosinec 1931
Distribuce : Next Entertainment
Tržby : 84 503 730 USD
Rozpočet : 48 069 139 USD

Bez kormidla / Rudderless (2014) | ČSFD.cz
farbi. Taktne povedané: bol to nenáročný film. Úprimne povedané: bolo to nemastné - neslané, film o emóciách bez emócií, bez šoku. Pointu to malo, ale tú tak zamaskovali, pochovali a prešli okolo nej bez povšimnutia, že celý film už po skončení vybledol, doslova étericky vyprchal.
Bez kormidla | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Bez kormidla 2014 Film (78%) | Filmer.cz
Film Bez kormidla ke stažení sam pracuje v reklamní agentuře a jen pomalu se vzpamatovává z náhlé smrti svého syna Když se probírá chlapcovými věcmi,.
Za horizontem: odzbrojující nezávislárna Bez kormidla ...
Hudební dramedie Bez kormidla je typická americká nezávislárna - pohodová a příjemná podívaná pro všechny fanoušky nezávislých filmů. Jako režijní debut ji natočil známý herec William H. Macy.
U Kormidla Menu, Menu podniku U Kormidla, Strašnice, Praha ...
U Kormidla Strašnice Menu - podívej se na nabídku podniku U Kormidla Praha 10 na Zomatu pro rozvoz nebo jídlo s sebou. Jídelní a nápojový lístek s cenami v podniku U Kormidla .


Cz titulky.1080p. Český Film. Film online.. 480p. iPhone. Ke Shlednutí. BDrip. Avi. MP4. DVDrip. Stream. Stáhnout. Watch Free. 4k blu ray. Ke shlédnutí. iPad. Cz dabing. Celý Film. Česká. Český Dabing. Zdarma. České. Full Movie. Hd. Sleduj Filmy. Download. Ulozto. Ke Stažení. 720p