Babička je lepší 2015 Online CZ Titulky

Babička je lepší 2015 Online CZ Titulky

★★★★☆

Babička je lepší má skóre 7,3 z 10, na základě 2830 recenzí



Lily Tomlin coby svérázná babi Elle nezůstává své pověsti brilantní komičky nic dlužna. Přestože se stále snaží vyrovnat se smrtí své dlouholeté partnerky (zatímco té současné dává kopačky), dobře si uvědomuje, že jen málokdo ji právě nyní potřebuje více než její vnučka Sage (Julia Garner). Co by to byla za babičku, kdyby jí nepomohla sehnat šest set třicet dolarů na umělé přerušení těhotenství? Co je to ale za babičku, která ve filosofickém prozření rozstříhá svou kreditní kartu a vyrobí z ní ozdobu na verandu?! (filmbaze.cz)


Babička je lepší 2015 Online CZ Titulky

Babička je lepší

Podrobnosti


Původní název : Babička je lepší
Země : Afghánistán
Délka : 147 minut
Jazyk : bislamština (bi)
Žánr : road movie
Režie : Hawa Daizie
Scénář : Delia Kairell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Moonisah Porshia, Paola Bente
Hudba : Rani Keirra
Produkce : Hannalise Devontae
Kamera : Armina Leigh
Kostýmy : Lybah Rileigh

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : LOEN Entertainment
Premiéra : USA 25. červenec 1936
Distribuce : Jadran Film
Tržby : 83 086 745 USD
Rozpočet : 80 876 627 USD

Babi / Grandma (2015) | ČSFD.cz
Babička Elle, která však momentálně nemá ani vindru, vyrazí se Sage na kolečko po starých známých, milencích, milenkách, potenciálních otcích a tetovacích salonech, kde se snaží sehnat potřebný obnos.
Babička je lepší (2015) Online ke shlédnutí zdarma
Co je to ale za babičku, která ve filosofickém prozření rozstříhá svou kreditní kartu a vyrobí z ní ozdobu na verandu?! Jelikož tak ani jedna nemá peněz nazbyt, vyrážejí Elle a Sage na kolečko po starých známých, milencích, milenkách, potenciálních otcích a tetovacích salonech (se samotnou Laverne Cox v roli majitelky).
Která babička je lepší? Boj o přízeň vnoučat přináší ...
Druhá babička splní vše, co jí vidí na očích. Vždy se zeptá, co by Natálka chtěla dělat. Ta jí řekne, že si chce hrát na tabletu. „Takže babička ji nechá si hrát, k tomu jí snáší přeslazené bonbony a Natálie je spokojená.
Film Babička je lepší (2015) online ke shlédnutí | Sosac ...
Štítky: Film Babička je lepší (2015) online česky, shlédni film Babička je lepší online ve vysoké kvalitě, Babička je lepší (2015) online ke shlédnutí v HD.
Babička je lepší (2015) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Babička je lepší. Lily Tomlin coby svérázná babi Elle nezůstává své pověsti brilantní komičky nic dlužna. Přestože se stále snaží vyrovnat se smrtí své dlouholeté partnerky (zatímco té současné dává kopačky), dobře si uvědomuje, že jen málokdo ji právě nyní potřebuje více než její vnučka Sage (Julia Garner).


České. MP4. iPad. Cz dabing. Stream. Ke Stažení. Česká. Avi. Sleduj Filmy.. Stáhnout. 480p. iPhone. Zdarma. Film online. Český Dabing. Cz titulky. Full Movie. Celý Film.1080p. BDrip. Ke shlédnutí. Download. Ke Shlednutí. Watch Free. 720p. Český Film. Hd. DVDrip. Ulozto. 4k blu ray