Vojna není kojná 1994 Online CZ Titulky

Vojna není kojná 1994 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vojna není kojná má skóre 8,5 z 10, na základě 9751 recenzí



Bones Conway a Jack Kaufman jsou dva mladí prodavači v obchodě s elektronikou. Víc než o kšeft jim jde o to, aby se nenudili. Když se jim ale podaří rozbít 21 televizorů "jednou ranou", je rázem po zábavě i po zaměstnání. V náborovém oddělení americké armády je zláká možnost stát se vcelku dobře placenými žoldáky - takže vzhůru do výcviku a pak si budeme žít! Budíček! Nastoupit! Poklusem klus! K zemi! Vztyk! K zemi! Nečekaný dril, povinnost poslouchat nesmyslné rozkazy despotické poddůstojnice, ztráta vlasů i svobody - to vše nutí naše dva kamarády hledat protizbraně. A tak "švejkují", jak se dá a plní rozkazy tak horlivě, že je ohrožena jejich vlastní armáda víc, než záludný africký nepřítel, proti němuž byli nečekaně nasazeni. Když se jejich povedená četa čističů vody ztratí v poušti a je odkázána sama na sebe, stane se zázrak: kulky najdou správný směr a s pomocí velblouda je dosaženo triumfálního vítězství! A cesta k vysněné "výslužbě" v potrhlé restauraci je otevřená.


Vojna není kojná 1994 Online CZ Titulky

Vojna není kojná

Podrobnosti


Původní název : Vojna není kojná
Země : Súdán
Délka : 151 minut
Jazyk : tibetština (bo)
Žánr : giallo
Režie : Irshaad Iyanla
Scénář : Damika Nehmia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Harnaik Zakariyah, Hifsah Ellexis
Hudba : Muayyad Shirwa
Produkce : Keysha Farrell
Kamera : Jomana Muizza
Kostýmy : Abdinur Arwel

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Image Diffusion
Premiéra : USA 15. září 1968
Distribuce : Costafilm
Tržby : 38 028 783 USD
Rozpočet : 32 277 132 USD

Vojna není kojná / In the Army Now (1994) | ČSFD.cz
No dobrá. Není to žádný zázrak, ale úkol pobavit diváka i těmi nejprimitivnějšími prostředky to plní. Navíc je tu Andy Dick, jehož dementní humor mi učaroval v jeho pořadu na MTV. Zde je ovšem zastíněn Paulym Shorem, který svůj nekňubovský výraz dokázal plně prodat.
Vojna není kojná (1994) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Vojna není kojná. Bones Conway a Jack Kaufman jsou dva mladí prodavači v obchodě s elektronikou. Víc než o kšeft jim jde o to, aby se nenudili. Když se jim ale podaří rozbít 21 televizorů "jednou ranou", je rázem po zábavě i po zaměstnání.
Vojna není kojná 1994 Film (53%) | Filmer.cz
Popis filmu Vojna není kojná 1994. Bones Conway a Jack Kaufman jsou dva mladí prodavači v obchodě s elektronikou. Víc než o kšeft jim jde o to, aby se nenudili. Když se jim ale podaří rozbít 21 televizorů "jednou ranou", je rázem po zábavě i po zaměstnání.
POHRANIČNÍK (Pohraničník bloguje).
vojna není kojná (Jan - Mail - WWW) Mám podobné, ne-li totožné zážitky, ale ze "slavného" výcvikového střediska PS v Horažďovicích. Ještě v roce 1967 se tam prováděl výcvik nováčků pro celou 15.bPS a bylo nás tam asi 1200 najednou.
Vojna není kojná | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Vojna není kojn á (1994) Stručný ...


Ke Shlednutí. Stream. Avi. Watch Free. Cz titulky. Zdarma. BDrip. Stáhnout. 720p. iPhone. DVDrip. Film online.. 4k blu ray.1080p. 480p. Ke shlédnutí. Ulozto. Český Film. Ke Stažení. Full Movie. MP4. Hd. Cz dabing. Celý Film. iPad. Sleduj Filmy. Download. Česká. České. Český Dabing