Kniha džunglí 2 2003 Online CZ Titulky

Kniha džunglí 2 2003 Online CZ Titulky

★★★★☆

Kniha džunglí 2 má skóre 7,3 z 10, na základě 8800 recenzí



Připravte se na zcela nová dobrodružství v džungli v dalším veselém pokračování jednoho z nejoblíbenějších Disneyovských filmů. Příběh začíná tam, kde končí KNIHA DŽUNGLÍ - kdy Mauglí, malý chlapec vychovaný v džungli, opouští své zvířecí přátele aby zůstal ve "vesnici lidí". Tam Mauglí začíná nový život v milující rodině, do které patří jeho malý bratříček Randžan a jeho nejlepší přítelkyně, černooká kráska Šanti. Avšak v džungli zatím medvěd Balú velice postrádá svého kamaráda - lidské mládě - a vplíží se do vesnice na návštěvu. Mauglí z radosti, že opět vidí starého dobrého přítele Balúa, se vrací do džungle, aniž by řekl své nové rodině, kam jde. Začíná vzrušující dobrodružství, v němž je Mauglí zhypnotizován hadem Ká a tančí divoký opičí tanec. Brzo se však Mauglí setkává tváří v tvář se svým starým nepřítelem tygrem Šerchánem, toužícím po pomstě. Když Šanti a Randžan zjistí, že je Mauglí v nebezpečí, spojí se s Balúem, aby se s hrozivou šelmou utkali.


Kniha džunglí 2 2003 Online CZ Titulky

Kniha džunglí 2

Podrobnosti


Původní název : Kniha džunglí 2
Země : Libérie
Délka : 150 minut
Jazyk : atsinština
Žánr : drama
Režie : Stylianos Kinjal
Scénář : Kasi Sobaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Numan Obianuju, Isebelle Siu
Hudba : Oskar Bavisha
Produkce : Osama Goncalo
Kamera : Sabiriin Razik
Kostýmy : Mikaylah Rowan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Croatia Film
Premiéra : USA 10. leden 1944
Distribuce : Kanteerava Studios
Tržby : 52 216 736 USD
Rozpočet : 99 296 738 USD

Kniha džunglí 2 - SledujFilmy.Online
Připravte se na zcela nová dobrodružství v džungli v dalším veselém pokračování jednoho z nejoblíbenějších Disneyovských filmů. Příběh začíná tam, kde končí KNIHA DŽUNGLÍ - kdy Mauglí, malý chlapec vychovaný v džungli, opouští své zvířecí přátele aby zůstal ve vesnici lidí .
Kniha džunglí 2 | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Film Kniha džunglí 2 online | VideoSeriály
Připravte se na zcela nová dobrodružství v džungli v dalším veselém pokračování jednoho z nejoblíbenějších Disneyovských filmů. Příběh začíná tam, kde končí KNIHA DŽUNGLÍ – kdy Mauglí, malý chlapec vychovaný v džungli, opouští své zvířecí přátele aby zůstal ve „vesnici lidí“.
Kniha džunglí 2, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Připravte se na zcela nová dobrodružství v džungli v dalším veselém pokračování jednoho z nejoblíbenějších Disneyovských filmů. Příběh začíná tam, kde končí KNIHA DŽUNGLÍ - kdy Mauglí, malý chlapec vychovaný v džungli, opouští své zvířecí přátele aby zůstal ve "vesnici lidí".
Kniha džunglí (2016) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Hrdinou filmu je chlapec Mauglí (nováček Neel Sethi), člověčí mládě vychované v džungli vlčí smečkou. Do džungle však přichází hrozivý tygr Šér Chán, jenž si nese jizvy způsobené člověkem.


Download. České. Film online. DVDrip. Stáhnout. Hd. Cz dabing. Full Movie. iPhone. 720p. 4k blu ray. Ke shlédnutí.. Český Dabing. 480p. Cz titulky. Český Film. Česká. Sleduj Filmy. Ulozto. Zdarma. Celý Film. Avi. Ke Shlednutí. Watch Free.1080p. BDrip. Stream. iPad. Ke Stažení. MP4