A Fantastic Fear of Everything 2012 Online CZ Titulky

A Fantastic Fear of Everything 2012 Online CZ Titulky

★★★★☆

A Fantastic Fear of Everything má skóre 5,2 z 10, na základě 0561 recenzí



Jack (Simon Pegg) je spisovatel pro děti, který prožívá osobní krizi. Chce napsat kriminální román o viktoriánských vraždách, a tak se oddává podrobnému studiu vrahů té doby. Jenže postavy, které vytváří, ho začínají pronásledovat od momentu, jak se večer uloží do postele. Už tři týdny čelí iracionálnímu strachu, že ho někdo zabije. Nikomu neotvírá dveře, vzácně odpovídá na telefony a po bytě chodí neustále s kuchyňským nožem. Vše se změní ve chvíli, kdy mu jeho agentka Clair (Clare Higgins) dohodne schůzku se záhadným hollywoodským producentem ...


A Fantastic Fear of Everything 2012 Online CZ Titulky

A Fantastic Fear of Everything

Více informací


Původní název : A Fantastic Fear of Everything
Země : Guatemala
Délka : 143 minut
Jazyk : kitsajština
Žánr : hororová komedie
Režie : Sahar Bobi
Scénář : Saamia Roberto

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ora Jamiel, Alverta Volodymyr
Hudba : Elleece Omorinsola
Produkce : Luiza Sawaira
Kamera : Shanika Annalea
Kostýmy : Ayron Adithya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Premiéra : USA 17. červen 1923
Distribuce : The Weinstein
Tržby : 33 209 694 USD
Rozpočet : 97 548 638 USD

film A Fantastic Fear of Everything HD (movie) online ...
Film A Fantastic Fear of Everything HD (movie) online ke shlédnutí zdarma - Jack (Simon Pegg) je spisovateľ pre deti, ktorý prežíva osobnú krízu. Chce napísať kriminálny román o viktoriánskych vraždách, a tak sa oddáva podrobnému štúdiu vrahov tej doby.
A Fantastic Fear of Everything (2012) | ČSFD.cz
A Fantastic Fear of Everything má několik skvělých nápadů, které by vážně stálo za to rozvinout. Místo toho se ale pořád přidávají bizadnější a bizarnější situace, úlet střídá úlet a najednou je z toho dort Pejska a Kočíčky.
A Fantastic Fear of Everything, Sleduj filmy online zdarma ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
A Fantastic Fear of Everything (2012) - online ke ...
Diskuze k souboru A Fantastic Fear of Everything (2012) Pro přidávání komentářů se, prosím, přihlaste. Soubor A Fantastic Fear of Everything (2012) zatím nemá ještě žádné hodnocení.
A Fantastic Fear of Everything (2012) | ČSFD.cz
A Fantastic Fear of Everything není filmem pro každého a i ti, které osloví, na něj musí mít chuť a náladu. No a jelikož u mě se to tak nějak sešlo, jsem si tento především vizuálně vydařený snímek opravdu užil (i když za to může i má slabost pro komediální stránku věci Simona Pegga (kterej je jako krutopřísnej raper fakt bezkonkurenční)).


1080p. iPad. Český Dabing. Ke Stažení. Download. BDrip. Zdarma. Film online. 4k blu ray. 480p. Stream. Český Film. Hd. MP4. Sleduj Filmy. České. Watch Free.. Ulozto. DVDrip. Cz titulky. Avi. iPhone. Česká. 720p. Cz dabing. Ke Shlednutí. Celý Film. Ke shlédnutí. Full Movie. Stáhnout