Tři uprchlíci 1989 Online CZ Titulky

Tři uprchlíci 1989 Online CZ Titulky

★★★★☆

Tři uprchlíci má skóre 6,6 z 10, na základě 0912 recenzí



Několikrát soudně trestaný bankovní lupič Daniel Lucas se po svém propuštění z vězení vypraví do banky, aby si tu uložil peníze, které si vydělal za mřížemi. Jenže stejnou banku si náhodou ve stejný čas vybere pro své první přepadení také amatérský lupič Ned Perry. Nemotora, který se v zoufalství rozhodl přepadnout banku a získat tak peníze potřebné k tomu, aby nepřišel o svou milovanou dcerku Meg. Nervózní a poněkud ztřeštěný lupič si samozřejmě vybere propuštěného recidivistu jako rukojmího při svém útěku z banky obklíčené policejními vozy. Není divu, že policie považuje za skutečného lupiče Lucase, který se jen pokouší o nový trik. Přes počáteční nevraživost se hrdina se svým nešikovným únoscem spřátelí, když je nucen se postarat nejen o něj, ale také jeho dítě.


Tři uprchlíci 1989 Online CZ Titulky

Tři uprchlíci

Více informací


Původní název : Tři uprchlíci
Země : Kostarika
Délka : 159 minut
Jazyk : tây bồi
Žánr : drama
Režie : Keifer Abeni
Scénář : Rishita Jules

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Syyeda Humaam, Hamzah Alline
Hudba : Laylah Jewell
Produkce : Verdie Sharukesh
Kamera : Eiliya Jasmeet
Kostýmy : Sali Bareen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Percept Picture
Premiéra : USA 23. prosinec 1913
Distribuce : Wenhua Film
Tržby : 34 333 639 USD
Rozpočet : 56 949 711 USD

Tři uprchlíci / Three Fugitives (1989) CZ dab. online zdarma
film Tři uprchlíci / Three Fugitives (1989) CZ dab. online. Několikrát soudně trestaný bankovní lupič Daniel Lucas se po svém propuštění z vězení vypraví do banky, aby si tu ulo...
Tři uprchlíci / Three Fugitives (1989) | ČSFD.cz
Několikrát soudně trestaný bankovní lupič Daniel Lucas se po svém propuštění z vězení vypraví do banky, aby si tu uložil peníze, které si vydělal za mřížemi.
Tři uprchlíci - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Tři uprchlíci (1989) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Tři uprchlíci (1989): Několikrát soudně trestaný bankovní lupič Daniel Lucas se po svém propuštění z vězení vypraví do banky, aby si tu uložil peníze, které si vydělal za mřížemi.
Tři uprchlíci (1989) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tři uprchlíci. Několikrát soudně trestaný bankovní lupič Daniel Lucas se po svém propuštění z vězení vypraví do banky, aby si tu uložil peníze, které si vydělal za mřížemi.
Tři uprchlíci, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.


Film online. Stáhnout. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Stream. Ulozto. MP4.. Download. Zdarma. Celý Film. Full Movie. BDrip. Watch Free. Český Film.1080p. Ke Stažení. iPad. Hd. České. 4k blu ray. 480p. DVDrip. 720p. Ke Shlednutí. Česká. iPhone. Český Dabing. Cz titulky. Cz dabing. Avi