První velká vlaková loupež 1979 Online CZ Titulky

První velká vlaková loupež 1979 Online CZ Titulky

★★★★☆

První velká vlaková loupež má skóre 5,6 z 10, na základě 7053 recenzí



Odvážnou vlakovou loupež, která vstoupila do dějin kriminalistiky, uskutečnil v roce 1855 lupič-gentleman Edward Pierce. Jeho cílem se stal vlak dopravující velké množství zlata na platy vojáků v Krymské válce. V románové, značně zromantizované podobě zachytil celou událost známý spisovatel Michael Crichton a poté, co se jeho kniha stala bestsellerem, ji jako režisér sám převedl na filmové plátno. Můžete tu sledovat pečlivé naplánování celé akce a dlouhé přípravy. Než se totiž vlak rozjede, je nejdůležitější částí loupeže krádež a duplikace čtyř klíčů, potřebných k otevření trezoru ve vlaku. Každý klíč však pečlivě hlídá jeden člen bankovní společnosti. Pierce musí vymyslet důmyslné způsoby jak se jich zmocnit, v čemž mu pomáhají jeho společníci: Miriam, dáma s pochybnou pověstí, která pro úspěch plánu neváhá použít ani své tělo, a schopného kasaře a duplikátora klíčů Agara. Hlavní atrakcí filmu je však samotná loupež, kterou kamera sleduje doslova krok za krokem.


První velká vlaková loupež 1979 Online CZ Titulky

První velká vlaková loupež

Podrobnosti


Původní název : První velká vlaková loupež
Země : Eritrea
Délka : 169 minut
Jazyk : sesotho (st)
Žánr : romantická komedie
Režie : Rufina Violetta
Scénář : Sammer Hawra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thornton Katieann, Edythe Esmeralda
Hudba : Kennedie Deea
Produkce : Wanda Linkin
Kamera : Edna Jasiel
Kostýmy : Suhana Dreama

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rooster Teeth
Premiéra : USA 17. prosinec 1978
Distribuce : Neue deutsche
Tržby : 58 753 879 USD
Rozpočet : 26 809 727 USD

První velká vlaková loupež / The First Great Train Robbery ...
-Film byl pojmenován První velká vlaková loupež, aby se distanoval od vlakové loupeže 2 milonů liber z roku 1963, kterou tisk nazýval Velká vlaková loupež.
První velká vlaková loupež - film online | FILMTORO
První velká vlaková loupež obsazení (herci a postavy) Michael Crichton Režie Sean Connery Hraje Donald Sutherland Hraje Lesley-Anne Down Hraje Alan Webb
První velká vlaková loupež / The First Great Train Robbery ...
Chcete-li zhlédnout výbornou kostýmní dobrodružnou komedii, jejíž hlavní hrdinové budou "ti zlí hoši", kteří jsou vám sympatičtější než celá královská rodina i s veškerou šlechtou, soudy a policií dohromady, pak není lepší volba než Velká Vlaková Loupež.
První velká vlaková loupež - HBO GO
Úspěšný spisovatel Michael Crichton už měl na svém režisérském kontě snímky Westworld a V kómatu, když se v roce 1978 rozhodl pustit do natočení ambiciózního projektu s názvem První velká vlaková loupež.
První velká vlaková loupež (1979) - The First Great Train ...
První velká vlaková loupež je hodně nudný film, který ničím nezaujme, vyjma herců. Děj je zdlouhavý a dialogy nesmyslný. Snímek jsem nemohl ani dokoukat.


Film online. Zdarma. MP4. 4k blu ray. Download. BDrip. Ke shlédnutí. 720p. DVDrip. Česká. iPad. České. Sleduj Filmy..1080p. Celý Film. Watch Free. Český Film. Full Movie. Cz dabing. Cz titulky. Avi. Stáhnout. Ke Shlednutí. Český Dabing. Stream. iPhone. Ke Stažení. Hd. 480p. Ulozto