Ztracený obzor 1937 Online CZ Titulky

Ztracený obzor 1937 Online CZ Titulky

★★★★☆

Ztracený obzor má skóre 7,8 z 10, na základě 5359 recenzí



Skupina Evropanů se při útěku z válkou ohrožené Indie dostává za záhadných okolností do Tibetu. Zde stráví delší čas v před civilizací ukryté lamaserii Shangri Lah, kde, narozdíl od okolního světa vládne mír, harmonie a dokonalost. Toto mysteriózní, duchovnem protkané prostředí působí na charaktery návštěvníků spolu s faktem, že jejich příchod a pobyt nejsou zcela dobrovolné. Každý z nich se s rozporem, zda vyměnit nový život v pozemském ráji za nejistotu a utrpením vykoupenou svobodu, vyrovnává po svém. Film je adaptací knihy Jamese Hiltona a obsahuje ztracené a nově zrekonstruované scény, v nichž jsou často po létech znovuobjevené dialogy doprovázeny ilustrativními fotografiemi.


Ztracený obzor 1937 Online CZ Titulky

Ztracený obzor

Podrobnosti


Původní název : Ztracený obzor
Země : Džíbútí
Délka : 163 minut
Jazyk : laghu
Žánr : melodrama
Režie : Rais Penny
Scénář : Alton Darianne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cristy Aaishah, Al Brooklynne
Hudba : Areen Leith
Produkce : Hissan Maleehah
Kamera : Raheesa Annalea
Kostýmy : Cas Ginger

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Red Chillies
Premiéra : USA 24. květnu 1955
Distribuce : StudioCanal
Tržby : 20 141 934 USD
Rozpočet : 08 422 207 USD

Ztracený obzor - James Hilton | Databáze knih
Ztracený obzor patří k tomu nejlepšímu z té zhruba stovky svazků, co jsem z edice zatím měl tu čest číst. A je to další moc dobrý důvod, ...
Hilton: Ztracený obzor - MISANTROPOVA ČÍTÁRNA
Conway měl v povaze jednu stránku, o níž by možná prohlásil, že je to lenost, i když to lenost nebyla. Většina pozorovatelů u něho nedokázala postřehnout až překvapivě prostinkou vlastnost – lásku k poklidu, kontemplaci a samotě.
Ztracený obzor / Lost Horizon (1937) | ČSFD.cz
Skupina Evropanů se při útěku z válkou ohrožené Indie dostává za záhadných okolností do Tibetu. Zde stráví delší čas v před civilizací ukryté lamaserii Shangri Lah, kde, narozdíl od okolního světa vládne mír, harmonie a dokonalost.
James Hilton - Ztracený obzor | Sakura's blog
S kupina čtyř lidí rychle opouští Indii v malém letadle, avšak místo do bezpečí letí vstříc neznámému osudu, neboť, jak po chvíli zjistí, jsou uneseni.
Ztracený obzor (James Hilton) | Detail knihy | ČBDB.cz
Ztracený obzor je velmi pozvolna plynoucí román, jehož největší devízou je právě možnost užívat si záhadného dobrodružství v klidném a ničím nerušeném tempu.


Watch Free. Cz dabing. MP4. Hd. iPhone. Stáhnout. Ulozto. Česká. Sleduj Filmy. DVDrip. Celý Film. iPad. 480p. Film online. Ke shlédnutí. Avi.1080p. Stream. Ke Stažení. Český Dabing. Ke Shlednutí.. 4k blu ray. Cz titulky. České. BDrip. Full Movie. Český Film. Zdarma. 720p. Download