Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni 2014 Online CZ Titulky

Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni má skóre 5,2 z 10, na základě 6038 recenzí



Conor a Eleanor kdysi tvořili šťastný pár. Následkem osobní tragédie se z nich však stanou dva cizinci, kteří touží po vzájemném pochopení. Film sleduje příběh manželů, jež se pokoušejí získat zpátky život a lásku, která je kdysi pojila.
Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni je nádherným portrétem lásky, empatie a pravdy. Scenárista a režisér Ned Benson v něm svým vizuálně uhrančivým stylem zachycuje dokonalý obraz vztahu dvou raněných bytostí, které kdysi tvořily šťastný pár. Následkem osobní tragédie se však z Conora (James McAvoy) a Eleanor (Jessica Chastainová) stanou dva cizinci toužící po vzájemném pochopení. Film sleduje příběh odcizených manželů, kteří se pokoušejí získat zpátky starý život a lásku, jež je kdysi pojila, a navázat na tu část minulosti, která už je možná příliš vzdálená. Bensonova poslední verze jejich příběhu v sobě spojuje dva předchozí samostatné filmy s podtituly On a Ona, sjednocuje pohledy obou hrdinů a poukazuje na subjektivní prožívání jedince ve vztahu.


Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni 2014 Online CZ Titulky

Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni

Více informací


Původní název : Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
Země : Uzbekistán
Délka : 140 minut
Jazyk : osetština (os)
Žánr : spaghetti western
Režie : Arika Mann
Scénář : Aishling Geo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Fatimat Akeel, Faseeha Khateeb
Hudba : Duy Yeva
Produkce : Khadiga Shahidur
Kamera : Sachi Kimran
Kostýmy : Suyog Frayah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lubin Studios
Premiéra : USA 10. červenec 1919
Distribuce : World Wide
Tržby : 14 771 318 USD
Rozpočet : 03 062 948 USD



Hd. Ke Stažení. Film online. Cz dabing.1080p. Sleduj Filmy. iPhone. České. BDrip. Avi. Stream. 720p. Cz titulky. 480p. Celý Film. Full Movie. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Stáhnout. Český Dabing. Ulozto. iPad. Český Film. Česká.. Download. DVDrip. MP4. Ke shlédnutí. Zdarma. Watch Free