Vzpoura na Bounty 1962 Online CZ Titulky

Vzpoura na Bounty 1962 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vzpoura na Bounty má skóre 5,5 z 10, na základě 7093 recenzí



Plachetnice Bounty opouští přístav Porthsmouth v roce 1787. Jejím cílem je doplout na Tahiti a přivézt náklad chlebovníku. Kapitán Blight je rozhodnut udělat vše pro to, aby se k cíli dostali tak rychle, jak jen to bude možné, přičemž tvrdě vyžaduje naprostou disciplínu. Když doplují na Tahiti, připadá to tam posádce jako v ráji - je to něco absolutně odlišného od sekýrování na lodi. Ale je tady čas odjezdu a nesmlouvavý kapitán donutí všechny odplout. Nespokojenost posádky už nelze udržet, a tak na cestě zpátky do Anglie dochází pod vedením důstojníka Fletchera Christiana ke vzpouře…


Vzpoura na Bounty 1962 Online CZ Titulky

Vzpoura na Bounty

Podrobnosti


Původní název : Vzpoura na Bounty
Země : Francie
Délka : 162 minut
Jazyk : norština (no)
Žánr : erotický thriller
Režie : Naheda Noshin
Scénář : Emme Avnee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Evina Laura, Cardell Teniola
Hudba : Madilyn Yawar
Produkce : Chun Rishikesh
Kamera : Esra Fiyinfoluwa
Kostýmy : Sashi Fawzia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Central Partnership
Premiéra : USA 27. prosinec 1965
Distribuce : Fox Film
Tržby : 01 623 038 USD
Rozpočet : 87 140 247 USD

Vzpoura na Bounty – Wikipedie
Vzpoura na ozbrojené lodi Jeho Veličenstva Bounty, vedená pomocníkem navigačního důstojníka a v té době zastupujícím poručíkem Fletcherem Christianem proti veliteli lodi, poručíku Williamu Blighovi, se odehrála 28. dubna 1789.
Vzpoura na Bounty / Mutiny on the Bounty (1962) | ČSFD.cz
Plachetnice Bounty opouští přístav Porthsmouth v roce 1787. Jejím cílem je doplout na Tahiti a přivézt náklad chlebovníku. Kapitán Blight je rozhodnut udělat vše pro to, aby se k cíli dostali tak rychle, jak jen to bude možné, přičemž tvrdě vyžaduje naprostou disciplínu.
Historici se dodnes přou o příčiny legendární vzpoury na ...
Londýn - Legendární vzpoura na lodi Bounty se odehrála 28. dubna 1789. Loď Britského královského námořnictva se vracela z dlouhé několikaměsíční cesty na ostrovy Tahiti, odkud vezla plody chlebovníku zpátky do Anglie. Kapitán William Bligh byl zkušený námořník a vedl posádku tvrdou rukou.
Vzpoura na lodi Bounty (Indie) | Lidé a Země - Reflex.cz
Dne 28. dubna 1789 vypukla na lodi vzpoura. Vzbouřence, které kupodivu podporovala jen třetina posádky, vedl poručík Fletcher Christian. Přesto však vzbouřenci snadno zvítězili, protože zbytek posádky zůstal pasivní.
Vzpoura na Bounty (1962) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Vzpoura na Bounty. Plachetnice Bounty opouští přístav Porthsmouth v roce 1787. Jejím cílem je doplout na Tahiti a přivézt náklad chlebovníku. Kapitán Blight je rozhodnut udělat vše pro to, aby se k cíli dostali tak rychle, jak jen to bude možné, přičemž tvrdě vyžaduje naprostou disciplínu.


Watch Free. Ke shlédnutí. iPhone. 480p. Zdarma. Celý Film. Ke Shlednutí. České. Film online.. Stáhnout. Hd. Cz dabing. DVDrip. Ulozto. Ke Stažení. MP4. Český Dabing. Download.1080p. 4k blu ray. Full Movie. iPad. Sleduj Filmy. Cz titulky. BDrip. Česká. 720p. Český Film. Avi. Stream