Ve stínu Beethovena 2006 Online CZ Titulky

Ve stínu Beethovena 2006 Online CZ Titulky

★★★★☆

Ve stínu Beethovena má skóre 6,9 z 10, na základě 2697 recenzí



Jemný příběh o posledních letech života Beethovena - jeho vášni, žádostivost, utrpení, jeho lásce a jeho genialismu. Beethoven právě dokončuje devátou symfonii, jeho nejvýznamnější dílo. Je hluchý, nemocný, ve špatných náladách, zpitý a naprosto sám. Lidé ho obdivují a zároveň jím pohrdají, nikdo mu nerozumí a není zde nikdo, kdo by mu pomohl v jeho nejhorších chvílích - až na mladého ctižádostivého skladatele... jeho múzu... strážného anděla... který se objevil v jeho životě. Jejich vztah, nejprve neohrabaný až trapný se brzy změní v opravdové přátelství a vzájemně prospěšné hudební partnerství. Partnerství, které umožnilo premiéru Deváté symfonie a dalo v posledních chvílích Beethovenovi mnoho štěstí a poklidu.


Ve stínu Beethovena 2006 Online CZ Titulky

Ve stínu Beethovena

Podrobnosti


Původní název : Ve stínu Beethovena
Země : Kypr
Délka : 166 minut
Jazyk : asturština (ast)
Žánr : realistický
Režie : Yuka Dheer
Scénář : Zuleika Muaadh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sharnay Latifat, Paisley Dannan
Hudba : Iwona Jumaymah
Produkce : Musammad Presley
Kamera : Sachi Clarine
Kostýmy : Vuong Anika

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Breakthrough Entertainment
Premiéra : USA 28. březen 1930
Distribuce : Hollywood Pictures
Tržby : 83 027 072 USD
Rozpočet : 09 911 721 USD

Ve stínu Beethovena žila cudná žačka - iDNES.cz
Ve stínu Beethovena - Ve stínu Beethovena | foto: archiv Smyšlenou hrdinku ovšem jednak přiznávají, jednak ji hudebnímu géniovi nestrkají až do postele – naopak jejich vzájemný vztah budují tak rafinovaně, zdrženlivě, duchovně a cudně, že by v jakékoli realitě působil směšně.
Ve stínu Beethovena / Copying Beethoven (2006) | ČSFD.cz
Jemný příběh o posledních letech života Beethovena - jeho vášni, žádostivost, utrpení, jeho lásce a jeho genialismu. Beethoven právě dokončuje devátou symfonii, jeho nejvýznamnější dílo. Je hluchý, nemocný, ve špatných náladách, zpitý a naprosto sám.
Ve stínu Beethovena – Wikipedie
Ve stínu Beethovena (v americkém originále: Copying Beethoven) je americký dramatický film z roku 2006. Režisérem filmu je Agnieszka Holland. Hlavní role ve filmu ztvárnili Ed Harris, Diane Kruger, Matthew Goode, Phyllida Law a Joe Anderson.
Ve stínu Beethovena (2006) | Recenze | MovieZone.cz
Beethovena má asi ráda a pokud ho máte rádi i vy, film si bezpochyby užijete, protože režisérka nechává diváky nakouknout tak trošku za oponu. Ve srovnání s s Rayem, Walk the Line a dalšími životopisnými filmy, které rok co rok žadoní o Oscara, se však Ve stínu Beethovena ztrácí.
Ve stínu Beethovena (DVD) - filmarena.cz
Ve stínu Beethovena | DVD. Jemný příběh o posledních letech života Beethovena – jeho vášni, žádostivost, utrpení, jeho lásce a jeho genialismu. Beethoven dokončuje devátou symfonii. jen pár dní před jejím uvedením a vydavatel Schlemmer nemá nikoho, kdo by stihl přepsat mistrovy těžce čitelné rukopisy.


720p. Film online. Watch Free. Cz dabing. Ke shlédnutí.. iPad. Avi. Download. Česká. Full Movie. Cz titulky. 480p. MP4. 4k blu ray. Ke Stažení. iPhone. DVDrip. Stream. Hd. České. Ke Shlednutí. Český Dabing. Celý Film. Ulozto. Český Film. Stáhnout. BDrip. Sleduj Filmy. Zdarma.1080p