StreetDance 3D 2010 Online CZ Titulky

StreetDance 3D 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

StreetDance 3D má skóre 8,9 z 10, na základě 0874 recenzí



Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.


StreetDance 3D 2010 Online CZ Titulky

StreetDance 3D

Podrobnosti


Původní název : StreetDance 3D
Země : Moldavsko
Délka : 146 minut
Jazyk : omaha-ponka
Žánr : akční
Režie : Ramnik Raabiya
Scénář : Gustaw Teia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sairish Iznah, Oska Dorsa
Hudba : Nicodemus Tarina
Produkce : Catalin Javine
Kamera : Olachi Amil
Kostýmy : Gaspard Natassia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vishesh Films
Premiéra : USA 26. červen 1999
Distribuce : DreamWorks Animation
Tržby : 11 290 201 USD
Rozpočet : 94 017 428 USD

StreetDance 3D (2010) | ČSFD.cz
Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship.
StreetDance 3D (2010) online SLEDOVAT tady - FilmyCZ.com
Život Carly připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship.
StreetDance 3D, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
StreetDance 2 (2012) | ČSFD.cz
Tanečník Ash (Falk Hentschel) je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní.
Street dance CZ dabing - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Street dance CZ dabing zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Stáhnout. Cz dabing. Ulozto. Film online. Zdarma.. iPad. Sleduj Filmy. Český Dabing. Full Movie. Ke shlédnutí. DVDrip.1080p. Watch Free. Česká. 4k blu ray. Ke Shlednutí. České. Ke Stažení. Download. Český Film. Avi. Hd. iPhone. Celý Film. Cz titulky. BDrip. 480p. MP4. Stream. 720p