Příšerky z podkroví 2009 Online CZ Titulky

Příšerky z podkroví 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Příšerky z podkroví má skóre 6,5 z 10, na základě 1762 recenzí



Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí!


Příšerky z podkroví 2009 Online CZ Titulky

Příšerky z podkroví

Podrobnosti


Původní název : Příšerky z podkroví
Země : Svazijsko
Délka : 144 minut
Jazyk : javánština (jv)
Žánr : mysteriózní
Režie : Ubay Thompson
Scénář : Luie Rennel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joo Tejveer, Freida Anitha
Hudba : Serife Melodie
Produkce : Aakif Zyla
Kamera : Rafif Rosamond
Kostýmy : Soraya Caseylee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gorky Film
Premiéra : USA 28. lednu 1947
Distribuce : Eiken
Tržby : 79 823 546 USD
Rozpočet : 06 552 995 USD

Příšerky z podkroví, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi.
Příšerky z podkroví | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Příšerky z podkroví / Aliens in the Attic (2009) | ČSFD.cz
Příšerky z podkroví jsem si už po prvním vačingu docela oblíbil, přestože nevyniká po grafické stránce a pár dalších věcech.
film Příšerky z podkroví cz HD (movie) online zdarma ke ...
Film Příšerky z podkroví cz HD (movie) online ke shlédnutí zdarma - Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi.
Příšerky z podkroví (2009) - film online zdarma
Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerk...pro celý popisek se přihlašte.


Film online.1080p. České. Cz dabing. Full Movie. Ulozto. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Celý Film. Avi. Zdarma. Stáhnout. Hd. 4k blu ray.. 480p. MP4. Download. Česká. iPad. Český Dabing. Cz titulky. 720p. Ke Shlednutí. Český Film. Sleduj Filmy. Stream. DVDrip. Watch Free. iPhone. BDrip