Naše dovolená a jiné pohromy 2014 Online CZ Titulky

Naše dovolená a jiné pohromy 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Naše dovolená a jiné pohromy má skóre 7,9 z 10, na základě 8540 recenzí



Doug (David Tennant), Abi (Rosamund Pike) a jejich tři děti jedou na oslavu narozenin Dougova otce Gordieho (Billy Connolly) na Skotskou vysočinu. Brzy se však ukáže, že jejich plán na zachování tajemství před zbytkem rodiny nebude tak jednoduchý a hlavní roli v tom sehrají jejich děti.


Naše dovolená a jiné pohromy 2014 Online CZ Titulky

Naše dovolená a jiné pohromy

Více informací


Původní název : Naše dovolená a jiné pohromy
Země : Jemen
Délka : 156 minut
Jazyk : sinhálština (si)
Žánr : drama
Režie : Angeles Ramirez
Scénář : Masey Izhaar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thania Drini, Abeel Bruna
Hudba : Norene Tanishka
Produkce : Titas Alexsandra
Kamera : Sabiriin Haleema
Kostýmy : Jaison Frantisek

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : 14 Reels
Premiéra : USA 10. lednu 1923
Distribuce : Tips Industries
Tržby : 23 468 546 USD
Rozpočet : 21 450 624 USD

Naše dovolená a jiné pohromy | iPrima
Naše dovolená a jiné pohromy. 20.01.2018 – Doug a Abi, kterým se rozpadá manželství, jedou s dětmi na oslavu narozenin Dougova otce na Skotskou vysočinu.
Naše dovolená a jiné pohromy / What We Did on Our Holiday ...
Darth Maul. Veľmi pôvabné vyobrazenie tragikomickosti života a smrti očami detí. Obdivujem Britov za to, že veľké existenčné pravdy dokážu podať jednoduchým a úprimným spôsobom.
Naše dovolená a jiné pohromy / What We Did on Our Holiday ...
Dědula byl sympaťák a já si vzpomněla na toho svého dědulku z doby, kdy mně bylo jako těm děckám ve filmu a já mu pravidelně chodívala hledat umělý chrup po každé jeho hasičské a nebo jiné strašně důležité schůze, která byla samozřejmě kde jinde, než v hospodě.
Naše dovolená a jiné pohromy | movies.prehraj.me - filmy a ...
Naše dovolená a jiné pohromy (2014) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Doug (David Tennant), Abi (Rosamund Pike) a jejich tři děti jedou na oslavu narozenin Dougova otce Gordieho (Billy Connolly) na Skotskou vysočinu.
Naše dovolená a jiné pohromy - VOYO
Naše dovolená a jiné pohromy Doug (David Tennant), Abi (Rosamund Pike) a jejich tři děti jedou na oslavu narozenin Dougova otce Gordieho (Billy Connolly) na Skotskou vysočinu. Brzy se však ukáže, že jejich plán na zachování tajemství před zbytkem rodiny nebude tak jednoduchý a hlavní roli v tom sehrají jejich děti.


Ulozto. Ke shlédnutí. Cz dabing. Ke Stažení. Cz titulky. Zdarma. Český Dabing. Avi. DVDrip. Stream. 720p. Film online. Ke Shlednutí. Stáhnout. Watch Free. iPhone.1080p.. Sleduj Filmy. Český Film. BDrip. Full Movie. 480p. MP4. České. Download. Celý Film. iPad. Česká. Hd. 4k blu ray