Střepy v hlavě 2008 Online CZ Titulky

Střepy v hlavě 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Střepy v hlavě má skóre 8,5 z 10, na základě 2211 recenzí



Gina oslavuje narozeniny svého otce, když se z ničeho nic rozbije zrcadlo. Na druhý den nastane v práci zmatek v momentě, kdy se jí kolega zeptá, co si zapomněla, že se kvůli tomu vracela zpět, ovšem hlavní hrdinka byla celou dobu na svém pracovišti. Při telefonátu svému příteli Stephanovi si všimne projíždějícího vozu - Jeepu Cherokee stejné barvy, jakou má ona. Nebylo by na tom nic až tak neobvyklého, kdyby ovšem vůz neměl stejnou i značku a neřídila jej také Gina! Hlavní hrdinka vůz sleduje a poté i neznámou ženu do bytu, kde objeví fotku sebe a svého otce… Při odjezdu je tak zmatená, že ve stresu nesleduje silnici a čelně se srazí s taxíkem. Gina po nehodě trpí ztrátou paměti, a věci, které by jí měly pomoci si vzpomenout, začínají být nejasné. Navíc Gina nebyla jedinou osobou, jež byla viděna kolegou za situace, ve které se nenacházela. Proč se najednou lidé začínají chovat zvláštně? Proč si Gina najednou připadá vedle svého přítele Stephana jako cizí?


Střepy v hlavě 2008 Online CZ Titulky

Střepy v hlavě

Podrobnosti


Původní název : Střepy v hlavě
Země : Rumunsko
Délka : 154 minut
Jazyk : alsaština (als)
Žánr : thriller
Režie : Nickola Yaya
Scénář : Hamiz Ada

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naledi Fredda, Obi Latasha
Hudba : Ramyar Adebayo
Produkce : Milani Roxann
Kamera : Domonique Patria
Kostýmy : Moazzam Reenie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bazelevs Company
Premiéra : USA 15. říjen 1916
Distribuce : Surinder Films
Tržby : 36 256 478 USD
Rozpočet : 56 424 648 USD

Střepy v hlavě / Brøken, The (2008) | ČSFD.cz
Střepy v hlavě patří samozřejmě k těm slabým projektům, a to bohužel i přes docela zajímavý příběh. Jenže se to celé jaksi vleče, hudba připomíná nenápadnou kulisu v pozadí a pointa byla jasná dlouho předtím, než nám ji tvůrci osvětlí.
Střepy v hlavě (2008) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
A pak se začnou dít podivné věci. Při cestě do práce se Gině zdá, že vidí sama sebe, jak řídí auto. Následuje tedy záhadnou ženu a v nepozornosti způsobí dopravní nehodu. Ztratí částečně paměť a její život se promění v podivnou noční můru... Jediným klíčem je rozbité zrcadlo.
střepy v hlavě
Chvíli trvá, než se mi v hlavě začnou události minulého roku seřazovat aspoň částečně uceleně, vlastně to není jenom chvíle, je to obrovskej časově neurčenej shluk, co splývá dohromady do jedinečného celku. Namátkou vybavují momenty, které mi utkvěly v mysli pro svoji výjimečnost a rozpouští mi v krvi paletu emocí.
Střepy v hlavě (2008) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Střepy v hlavě. Zrcadlo se rozbilo - a z jejího života se stala noční můra. Na oslavě narozenin svého otce prožije Gina zvláštní věc - zničehonic se rozbije zrcadlo. A pak se začnou dít podivné věci. Při cestě do práce se Gině zdá, že vidí sama sebe, jak řídí auto.
Střepy v hlavě (2008) - Filmy online zdarma
film Střepy v hlavě (2008) online. Zrcadlo se rozbilo - a z jejího života se stala noční můra. Na oslavě narozenin svého otce prožije Gina zvláštní věc -...


Hd. Stáhnout. Full Movie. Sleduj Filmy.1080p. Ke Shlednutí. České. Cz dabing. DVDrip. MP4. Český Film. Český Dabing. Česká. Zdarma. 480p. 720p. Ke Stažení. Download. Ulozto. Celý Film. Avi. Stream. iPad. Watch Free. BDrip. Film online.. Ke shlédnutí. 4k blu ray. iPhone. Cz titulky