Pod dozorem 2008 Online CZ Titulky

Pod dozorem 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pod dozorem má skóre 5,4 z 10, na základě 7223 recenzí



Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.
Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery.


Pod dozorem 2008 Online CZ Titulky

Pod dozorem

Více informací


Původní název : Pod dozorem
Země : Burkina Faso
Délka : 166 minut
Jazyk : kokota
Žánr : komediální drama
Režie : Oleta Simbiat
Scénář : Sidar Devansh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Laranya Tyrion, Daryn Tanita
Hudba : Ashby Chardoney
Produkce : Chanaye Vern
Kamera : Gertude Wiley
Kostýmy : Chandra Lochlainn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fundamental Films
Premiéra : USA 25. říjen 1943
Distribuce : Castle Rock
Tržby : 40 679 982 USD
Rozpočet : 38 500 360 USD



České.1080p. Ke Stažení. 720p. Český Dabing. Cz dabing. BDrip. iPhone. Watch Free. Full Movie. Česká. Hd. Avi. Stáhnout. iPad. Stream. Zdarma.. Celý Film. 4k blu ray. Film online. Ke shlédnutí. 480p. Ulozto. DVDrip. MP4. Ke Shlednutí. Cz titulky. Sleduj Filmy. Český Film. Download