Na Větrné hůrce 1992 Online CZ Titulky

Na Větrné hůrce 1992 Online CZ Titulky

★★★★☆

Na Větrné hůrce má skóre 6,4 z 10, na základě 3688 recenzí



Tragická historie jedné velké a nenaplněné lásky, zrady, nenávisti a touhy po pomstě byla natočena podle románu "Bouřlivé výšiny" od Emily Brontë. Viktoriánsky pojaté vyprávění usiluje o maximální věrnost předloze a o evokaci dobové atmosféry prostřednictvím pečlivě rekonstruovaných reálií. Diváky též okouzlí romantická kamera, bohatě těžící z drsné krásy yorkshirských exteriérů.


Na Větrné hůrce 1992 Online CZ Titulky

Na Větrné hůrce

Podrobnosti


Původní název : Na Větrné hůrce
Země : Guatemala
Délka : 159 minut
Jazyk : osedžština
Žánr : romantický thriller
Režie : Jenisha Jaidev
Scénář : Julekha Ede

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leonhard Rowland, Alethia Hanad
Hudba : Tawna Yzabella
Produkce : Nayyab Stanislaw
Kamera : Ramaya Alaiza
Kostýmy : Mahek Jelena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GDH 559
Premiéra : USA 29. prosinec 1934
Distribuce : Studio 100
Tržby : 27 589 239 USD
Rozpočet : 15 295 238 USD

Na Větrné hůrce – rozbor díla k maturitě (2) | Rozbory
Kniha: Na Větrné hůrce. Autor: Emily Bronté. Přidal(a): Magusa . Období: Realismus s prvky romantismu. Vrstevníci: Emilyiny sestry – Charlotte Brontëová (Jana Eyrová) a Anne Brontëová (Villet, Dvojí život Heleny Grahamové), Gogol (Revizor), Charles Dickens, Mark Twain, Jack London… apod.
Na Větrné hůrce – rozbor díla k maturitě | Rozbory
Inovační struktura románu poněkud zmátla kritiky. I když při svém prvním vydání kniha vyvolala smíšené reakce, později se zařadila mezi klasická díla anglické literatury. Roku 1850 vydala Charlotte Na Větrné hůrce (Wuthering Heights) znovu, tentokrát jako samostatný román pod skutečným jménem Emily Brontëová.
Na Větrné hůrce – Wikipedie
Na Větrné hůrce (nebo také Bouřlivé výšiny či Vichrné návrší, anglicky Wuthering Heights) je jediný román britské autorky Emily Brontëové. Román vyšel pod mužským pseudonymem Ellis Bell v roce 1847.
Na Větrné hůrce - Emily Brontë | Databáze knih
Tento historický román se odehrává na Drozdově a Větrné hůrce od druhé poloviny 18. století do počátku 19. století. Působivý román je mistrnou psychologickou studií člověka, který zasvětil život pomstě.
Na Větrné hůrce : Klasická díla : Nejlepší audioknihy ...
Na Větrné hůrce - audiokniha obsahuje dramatizaci klasického díla světové literatury. Silný příběh nešťastné lásky, pomsty a bolesti, jehož autorkou je Emily Brontëová. Rozhlasová nahrávka z roku 2013. Účinkuje Zuzana Slavíková, Petr Vaněk, Tereza Richtrová a další.


Česká. Zdarma. Download. Sleduj Filmy. Ulozto. iPad. BDrip. Cz titulky.. Stream. Cz dabing. Ke shlédnutí. Český Film. 720p. České. Stáhnout. iPhone. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Dabing. Watch Free. Film online. 4k blu ray. DVDrip. Hd. Avi. MP4.1080p. Celý Film. 480p. Full Movie