Můj nejoblíbenější marťan 1999 Online CZ Titulky

Můj nejoblíbenější marťan 1999 Online CZ Titulky

★★★★☆

Můj nejoblíbenější marťan má skóre 8,5 z 10, na základě 6120 recenzí



Televizní reportér Tim (Jeff Daniels) je tak trochu smolař. Nic se mu nedaří a dnes se navíc pohádal s krásnou, ale hloupou moderátorkou. Její tatíček, majitel celé televizní stanice, ho na hodinu vyrazil. Cestou domů do Timova auta málem naboural porouchaný létající talíř. Ztřeštěný Marťan (Christopher Lloyd) se pak i s kosmickou lodí nastěhoval do jeho domu. Zpočátku si ti dva příliš nerozuměli a novinář viděl v komickém mužíkovi především televizního sólokapra. Nakonec se přece jen docela skamarádili, ale sotva stačili zažít pár legračních dobrodružství, dostala se na mimozemšťanovu stopu tajemná vládní agentura v čele s poťouchlým sadistickým UFOlogem. Tim musí svému novému příteli co nejrychleji pomoci s opravou létajícího talíře, zabránit odvysílání senzačních záběrů, které sám natočil a vypravit sympatického Marťana co nejrychleji zpátky na domovskou planetu.


Můj nejoblíbenější marťan 1999 Online CZ Titulky

Můj nejoblíbenější marťan

Více informací


Původní název : Můj nejoblíbenější marťan
Země : Island
Délka : 152 minut
Jazyk : němčina (de)
Žánr : slasher
Režie : Vinson Dreya
Scénář : Gwydion Arlette

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Munir Ehab, Dorothea Majus
Hudba : Biba Iftikar
Produkce : Arjin Eniola
Kamera : Yehonatan Ruta
Kostýmy : Mukesh Plamena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Possibility Pictures
Premiéra : USA 17. květen 1976
Distribuce : StudioCanal
Tržby : 21 637 404 USD
Rozpočet : 23 206 712 USD

Můj nejoblíbenější Marťan | FILMTORO
Je film Můj nejoblíbenější Marťan dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Můj nejoblíbenější marťan (1999) | Čekuj.to - filmy online ...
Ztřeštěný Marťan (Christopher Lloyd) se pak i s kosmickou lodí nastěhoval do jeho domu. Zpočátku si ti dva příliš nerozuměli a novinář viděl v komickém mužíkovi především televizního sólokapra.
Můj nejoblíbenější Marťan (1999)CZdab - online ke ...
Soubor Můj nejoblíbenější Marťan (1999)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Film Můj nejoblíbenější marťan (1999) online ke shlédnutí ...
Štítky: Film Můj nejoblíbenější marťan (1999) online česky, shlédni film Můj nejoblíbenější marťan online ve vysoké kvalitě, Můj nejoblíbenější marťan (1999) online ke shlédnutí v HD.
Můj nejoblíbenější marťan (1999) online ke zhlédnutí ...
Můj nejoblíbenější marťan. Televizní reportér Tim (Jeff Daniels) je tak trochu smolař. Nic se mu nedaří a dnes se navíc pohádal s krásnou, ale hloupou moderátorkou. Její tatíček, majitel celé televizní stanice, ho na hodinu vyrazil. Cestou domů do Timova auta málem naboural porouchaný létající talíř.


Cz dabing. Watch Free. iPhone. Avi. Celý Film. Film online. iPad. Zdarma. Cz titulky. 720p. Ke Shlednutí. Český Film. Download. 480p. DVDrip. Stáhnout. Český Dabing. Ke Stažení. Hd. Česká. Full Movie. Sleduj Filmy.1080p. MP4. Stream. Ke shlédnutí.. BDrip. Ulozto. České. 4k blu ray