Erasmus 2 2005 Online CZ Titulky

Erasmus 2 2005 Online CZ Titulky

★★★★☆

Erasmus 2 má skóre 5,6 z 10, na základě 5864 recenzí



Xavierovi je neuvěřitelných třicet let. Co se to s ním děje? Není ani student, ale ani opravdu dospělý člověk, který ví, jak se věci mají. Kariéra opravdu nic moc, sny o renomovaném novelistovi se rozplývají. Jeho zaměstnáním je pak psaní reportáží a projevů a vrcholem jeho skvělé kariéry je spolupráce na scénáři pro TV seriál. Jeho sentimentální povaha ho vede v rytmu dobrodružství života ze dne na den, z noci na noc. Zdá se, že i když svede každou ženu, není s nimi schopen vydržet - i když jde o tak krásné a ušlechtilé bytosti, jako jsou Kassia nebo Wendy. Je schopen se už konečně srovnat a zaměřit svůj život na nějaký cíl?
Film Erasmus 2 navazuje na první díl, Erasmus a spol. (2002), který si získal v evropském kontextu velmi dobrý zvuk. Svěží romantická komedie s velmi kvalitním mezinárodním obsazením dává najevo svůj velký potenciál.


Erasmus 2 2005 Online CZ Titulky

Erasmus 2

Podrobnosti


Původní název : Erasmus 2
Země : Keňa
Délka : 165 minut
Jazyk : ťwiština (tw)
Žánr : romantická komedie
Režie : Knight Mahema
Scénář : Kairon Mordche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jagraj Brentley, Vainavi Janay
Hudba : Retaal Mayara
Produkce : Ashar Aavai
Kamera : Kaisey Zavian
Kostýmy : Ritaj Deedee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Magma Pictures
Premiéra : USA 19. květnu 1964
Distribuce : Tiffany Pictures
Tržby : 50 636 543 USD
Rozpočet : 40 102 294 USD



Watch Free. 4k blu ray. Avi. iPad. Ke shlédnutí. Download.1080p. 480p. Sleduj Filmy. 720p. Stáhnout. Ulozto. Stream. DVDrip. Celý Film. Česká. Film online. BDrip. Ke Shlednutí. Český Film. Hd. Český Dabing.. Cz dabing. České. Cz titulky. Zdarma. MP4. iPhone. Ke Stažení. Full Movie