Černá maska 1996 Online CZ Titulky

Černá maska 1996 Online CZ Titulky

★★★★☆

Černá maska má skóre 5,2 z 10, na základě 1063 recenzí



Vláda se snaží sestavit zvláštní tým bojovníků připravených na nejnáročnejší zásahy. Elitní skupině zabijáků pokusně zablokují nervová centra bolesti a ti jsou potom schopni bojovat nejsurovějším způsobem. Tsui (Jet Li) se ale rozhodne program opustit a uniká do anonymity Hong Kongu. Když se ale vražedný “Tým 701” v rámci bojové akce ohrožuje jeho přátele, rozhodne se Tsui jednat a skrytý za černou maskou se stává neohroženým bojovníkem. Vražedný “Tým 701” si však velmi rychle uvědomí, že za černou maskou se ukrývá “jeden z nich”. Nachystají na Tsuiho lest - vysílají za ním jeho bývalou milenku s úkolem zneškodniť ho za každou cenu. Plán ale selže a v temných ulicích Hong Kongu se schyluje k poslednímu rozhodujícímu sui se ocitá tváří v tvář svému bývalému učiteli a příteli. Zvítězí vražedný instinkt nebo lidskost?


Černá maska 1996 Online CZ Titulky

Černá maska

Podrobnosti


Původní název : Černá maska
Země : Ghana
Délka : 143 minut
Jazyk : angličtina (en)
Žánr : experimentální
Režie : Talis Kaydi
Scénář : Rawand Sharae

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Umairah Eleah, Brittani Doron
Hudba : Burton Weaam
Produkce : Adnaan Aavai
Kamera : Masrur Firdows
Kostýmy : Ugbad Ola

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sherwood Pictures
Premiéra : USA 28. listopad 1996
Distribuce : Argentina Sono
Tržby : 85 046 270 USD
Rozpočet : 02 483 403 USD

Cernamaska.cz | Maska na černé tečky
Vysoce efektivní maska, která obsahuje aktivní bambusové uhlí dokáže s pletí zázraky. Přírodní síla tohoto produktu dokonale zbaví Vaši pleť všech nedokonalostí jako jsou černé tečky na tváři, odumřelé buňky či akné. Účinek masky je velmi viditelný, protože všechny nečistoty zachytí.
PILATEN BLACK HEAD černá slupovací maska | notino.cz
Popis: Černá maska Pilaten přináší efektivní řešení, jak zatočit s černými tečkami na nose a tvářích. O výsledku se sami můžete přesvědčit, maska nečistoty zachytí.
Černá pleťová maska Pilaten | PILATEN-CZ.cz
Maska Pilaten je slupovací pleťová maska, která pomáhá odstranit černé tečky, zmírňuje projevy akné a zanechává pleť jemnou. Poštovné od 54 Kč.
Pilaten Black Head černá slupovací maska 60 g od 114 Kč ...
Černá maska Pilaten přináší efektivní řešení, jak zatočit s černými tečkami na nose a tvářích. O výsledku se sami můžete přesvědčit: po sloupnutí jsou vidět zachycené nečistoty.
Pilaten černá maska - Pilaten - chininovakosmetika.cz
Černá slupovací maska Pilaten je maska typu Peel - off vhodná zejména pro mastnou a smíšenou pleť s tendencí k ucpávání pórů a sklonem k akné.Maska obsahuje aktivní uhlí z bambusu.


České. 480p. Cz titulky.1080p. Hd. Ulozto.. Film online. Česká. Zdarma. Celý Film. Ke Shlednutí. MP4. Ke shlédnutí. Český Dabing. iPad. Český Film. Download. Watch Free. Stream. Avi. Sleduj Filmy. Stáhnout. 720p. DVDrip. Full Movie. Ke Stažení. iPhone. 4k blu ray. BDrip. Cz dabing