Štvanec IRA 2008 Online CZ Titulky

Štvanec IRA 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Štvanec IRA má skóre 7,7 z 10, na základě 7117 recenzí



V osmdesátých letech minulého století se Irsko zmítalo pod tíhou občanských nepokojů. Tehdy byl 22-ti letý Martin McGartland (Jim Sturgess) za výtržnosti v ulicích Belfastu zajat britskou policií. Od agenta britských tajných služeb (Ben Kingsley) dostal nabídku, aby tajně pronikl do militantní organizace IRA (Irská republikánská armáda). Jeho postoj k IRA byl veskrze negativní, proto na nabídku kývl a postupně se dostal až do samého nitra organizace. Bral život jako hru, jenže hrát si s radikálními Iry se nevyplácí... Poznal drsné, brutální a nelidské praktiky teroristů, kteří neznají slitování. Strach z prozrazení byl tak velký, že nikomu ze svého okolí nesměl říct sebemenší informaci o svém úkolu. Žil dvojí život. Příběh se odehrává v letech 1987 – 1991, kdy Martin McGartland působil tajně v IRA. V roce 1991 IRA odhalila jeho totožnost a unesla ho. Martinovi se podařilo ze zajetí uprchnout, od té doby je stále na útěku.


Štvanec IRA 2008 Online CZ Titulky

Štvanec IRA

Podrobnosti


Původní název : Štvanec IRA
Země : Švédsko
Délka : 142 minut
Jazyk : skotština (sco)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Feba Tendo
Scénář : Ebubechi Nouran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bhavna Umang, Zinab Hooriyah
Hudba : Sukhpal Kawther
Produkce : Nefertari Mohmed
Kamera : Olevia Deeyan
Kostýmy : Earlene Sharaz

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Minxin Film
Premiéra : USA 22. srpen 1925
Distribuce : Players-Lasky
Tržby : 33 495 683 USD
Rozpočet : 63 813 512 USD

Štvanec IRA / Fifty Dead Men Walking (2008) | ČSFD.cz
Každopádně co on má, to samý Štvanec IRA postrádá. Právě proto samotný film hodnotím tak, jak hodnotím. Nápad dobrý, zpracování obrovská nuda.
Štvanec IRA | iPrima
01.01.2018 – V osmdesátých letech minulého století se Irsko zmítalo pod tíhou občanských nepokojů. Tehdy byl 22-ti letý Martin McGartland (Jim Sturgess) za výtržnosti v ulicích Belfastu zajat britskou policií.
Štvanec IRA | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Štvanec IRA - film online | FILMTORO
Je film Štvanec IRA dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Štvanec IRA | Nejlepší filmy
Štvanec IRA (2008) ... V roce 1991 IRA odhalila jeho totožnost a unesla ho. Martinovi se podařilo ze zajetí uprchnout, od té doby je stále na útěku.


Cz dabing. Hd. MP4. Ulozto. Download. Avi. BDrip. 480p. Film online. Cz titulky. České. Ke shlédnutí. iPad. 4k blu ray. Watch Free. Sleduj Filmy. Český Film. Celý Film. Česká. 720p. DVDrip.1080p. iPhone. Zdarma. Stáhnout. Český Dabing. Ke Stažení. Full Movie. Ke Shlednutí.. Stream