Přestřelka u ohrady O.K. 1957 Online CZ Titulky

Přestřelka u ohrady O.K. 1957 Online CZ Titulky

★★★★☆

Přestřelka u ohrady O.K. má skóre 7,1 z 10, na základě 3478 recenzí



Ve středu 26. října 1881 okolo třetí hodiny odpolední došlo v arizonském pohraničním městě Tombstone na pozemku Harwoodovy dřevařské firmy naproti vchodu do O.K. Corralu k divoké přestřelce deseti mužů. Na jedné straně stál marshal Wyatt Earp se svými dvěma bratry a známým pistolníkem Docem Hollidayem, na druhé bratři Clantonovi, bratři McLauryovi, Billy Claiborne a úplatný šerif Johnny Behan. Střelba trvala zhruba půl minuty a na zemi zůstala těla tří zločinců. Tato událost vešla do dějin jako přestřelka u O.K. Corralu a v průběhu let nabyla rozměrů symbolického střetnutí mezi zákonem a bezprávím v divokém americkém pohraničí.


Přestřelka u ohrady O.K. 1957 Online CZ Titulky

Přestřelka u ohrady O.K.

Podrobnosti


Původní název : Přestřelka u ohrady O.K.
Země : Tádžikistán
Délka : 148 minut
Jazyk : namibijská černá němčina
Žánr : romantický
Režie : Wanetta Jacquie
Scénář : Ysella T.

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Haalah Meliha, Ishka Bedwyr
Hudba : Arjen Hamdi
Produkce : Ellenie Zenya
Kamera : Dylan Calley
Kostýmy : Naziha Nooria

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : ITC Entertainment
Premiéra : USA 10. duben 1965
Distribuce : Eskay Movies
Tržby : 50 180 146 USD
Rozpočet : 23 695 920 USD

Přestřelka u ohrady O.K. / Gunfight at the O.K. Corral ...
-Opravdová přestřelka se odehrála 26. října 1881 a během třiceti sekund bylo vystřeleno 34 kulek a zabiti tři muži. Ve filmu přestřelka trvá pět minut a ústí v krveprolití, které se natáčelo 4 dny.
Přestřelka u ohrady O.K. - Gunfight at the O.K. Corral
... Gunfight at the O.K. Corral zavřít. Osobnosti.cz. Úvod; Magazín; Filmy ... Přestřelka u ohrady O.K. Gunfight at the O.K. Corral Typ: film Motto: přidej ...
Film Přestřelka u ohrady O.K. (1957) ke shlédnutí online ...
Klikněte na tlačítko "Zaplatit PlayBe PREMIUM" a přihlašte se na PlayBe.cz stejnými údaji, jako máte u nás... Platba je snadná máte na možnost 4 způsoby: Platba přes CZ SMS a SK SMS,, superCASH rychlý bankovní převod, platba kreditní kartou (celosvětově).
Přestřelka u ohrady O.K. - Online filmy ke zhlédnutí na ...
Přestřelka u ohrady O.K. Wyatt Earp (Burt Lancaster) je šerif, zástupce zákona, Doc Holliday (Kirk Douglas) je bývalý zubař, nyní karbaník s nepěknou pověstí zabijáka. Jsou ale situace, kdy se i z takto odlišně společensky postavených lidí mohou stát přátelé.
Přestřelka u ohrady O.K./Přestřelka u O.K.Corralu (1957 ...
Přestřelka u O. K. Corralu byl půlminutový pistolnický souboj mezi skupinou psanců a zástupci zákona, obecně považovaný za nejslavnější přestřelku v historii amerického Divokého západu. Takto o této události hovoří Wikipedie a tento snímek vypráví jak vlastně k tomu došlo.


Zdarma. Český Film. DVDrip. Download. Cz dabing. Ke shlédnutí.. Hd. BDrip. Ke Stažení. 720p. Cz titulky. Stáhnout. iPad. České. 480p. Český Dabing. Full Movie. Avi. iPhone. Ulozto. Watch Free.1080p. Celý Film. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Film online. Stream. MP4. Sleduj Filmy. Česká