Intermission 2003 Online CZ Titulky

Intermission 2003 Online CZ Titulky

★★★★☆

Intermission má skóre 8,7 z 10, na základě 9403 recenzí



11 veskrze originálních lidských osudů vzájemně se proplétajících v jedné městské čtvrti irského Dublinu. Kriminálník Lehiff (Colin Farrell - S.W.A.T., Telefonní budka ) se připravuje na svou poslední černou prácičku. V jeho stopách neúnavně slídí podivínský detektiv Jerry (Colm Meaney - Blueberry), obdivující neohrožené hrdiny z amerických akčních seriálů a keltskou mytologii. Je tady taky John, který praští s otročinou v supermarketu, aby se přidal k Lehiffovu týmu. Potřebuje totiž získat peníze a tudíž i lásku Deirdre, která toho času žije u jistého Sama, zaměstnance banky, kterou se John a Lehiff chystají přepadnout. Do cesty se jim snad může postavit pouze zhrzená a odkopnutá Samova manželka, místní nemesis, 8 letý klučina, krátící si čas házením šutrů do oken zrovna projížděních vozidel a jedná nepozorná ovce.


Intermission 2003 Online CZ Titulky

Intermission

Podrobnosti


Původní název : Intermission
Země : Uganda
Délka : 161 minut
Jazyk : cofán
Žánr : hororová komedie
Režie : Khadiija Najmah
Scénář : Darrin Lada

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Khaya Desirae, Afrin Haseeba
Hudba : Tashon Reniyah
Produkce : Liva Lanya
Kamera : Ananyaa Amila
Kostýmy : Rodrick Jaco

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : OctoArts Films
Premiéra : USA 22. lednu 1969
Distribuce : Heritage Film
Tržby : 66 858 113 USD
Rozpočet : 14 430 941 USD

intermission překlad z angličtiny do češtiny - Seznam Slovník
'intermission' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.
Intermission (2003) | ČSFD.cz
11 veskrze originálních lidských osudů vzájemně se proplétajících v jedné městské čtvrti irského Dublinu. Kriminálník Lehiff (Colin Farrell - S.W.A.T., Telefonní budka ) se připravuje na svou poslední černou prácičku.
Intermission (2003) online film zadarmo - Najfilmy.sk
Informácie k filmu Intermission (2003) 11 veskrze originálních lidských osudů vzájemně se proplétajících v jedné městské čtvrti irského Dublinu.
Best Hits 2003 ♛ VideoMix ♛ 70 Hits - YouTube
HADDAWAY s “What is love” nebo E-ROTIC, INTERMISSION, CAPTAIN HOLYWOOD nebo třeba 2 UNLIMITED s “No limit” kterou vyšperkovali MASTER BLASTER!
Zboží.cz • Tisíce obchodů na jednom místě
Na Zboží.cz jsou produkty včetně popisů, recenzí, příslušenství a návodů. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Stáhnout. Český Dabing. Hd.. Cz titulky. Sleduj Filmy. DVDrip. Download. BDrip. České. 720p. Ke shlédnutí. iPad. Zdarma. Česká. Watch Free. 4k blu ray. iPhone. MP4. Ke Stažení. 480p. Celý Film. Ulozto. Ke Shlednutí. Cz dabing. Full Movie. Český Film. Stream.1080p. Film online. Avi