10 položek a méně 2006 Online CZ Titulky

10 položek a méně 2006 Online CZ Titulky

★★★★☆

10 položek a méně má skóre 5,5 z 10, na základě 1792 recenzí



Bývalá filmová hvězda z béčkových filmů, se vydává na soukromý výzkum do jednoho supermarketu na pokraji města. Pro svoji budoucí filmovou roli chce muž načerpat inspiraci, dobře poznat prostředí i vystupování lidí, kteří zde pracují. V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života.
Křehký, velice příjemný nezávislý snímek, plný pozitivních výbojů, natočil podle svého scénáře zkušený režisér Brad Silberling, jenž je podepsán pod hollywoodskými tituly Casper, Město andělů, Půlnoční míle, Řada nešťastných příhod. Příběh vyprávěný jednoduchou formou i stylem, balancuje na pomezí jemné komedie a ztišeného dramatu. Zaujme vynikajícími trefnými i vtipnými dialogy, stejně jako charismatickým výkonem známé hollywoodské hvězdy, Morgana Freemana v hlavní roli.


10 položek a méně 2006 Online CZ Titulky

10 položek a méně

Více informací


Původní název : 10 položek a méně
Země : Belize
Délka : 157 minut
Jazyk : tamilština (ta)
Žánr : romantická komedie
Režie : Abizer Kalee
Scénář : Lano Jenniffer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Khyati Geet, Georges Elarna
Hudba : Mahiya Keirra
Produkce : Raqeeb Maleehah
Kamera : Albert Marijus
Kostýmy : Sarmad Gulshan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : First Look
Premiéra : USA 29. březen 1956
Distribuce : Cinergi Pictures
Tržby : 46 910 632 USD
Rozpočet : 13 054 617 USD



Český Film. Avi. BDrip. České. 480p. Download. Watch Free. Celý Film. Film online. Česká. iPad. iPhone. Hd. Stream.1080p. 720p. DVDrip.. Ke shlédnutí. Stáhnout. Ulozto. MP4. Cz titulky. Zdarma. Cz dabing. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Full Movie. Ke Shlednutí. Český Dabing. 4k blu ray