Navěky silný 2008 Online CZ Titulky

Navěky silný 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Navěky silný má skóre 5,0 z 10, na základě 4505 recenzí



Byl hvězdou arizonského rugbyového týmu, ale v opilosti spáchal vážnou nehodu, dostal se do nesnází a posléze do nápravného ústavu pro mladistvé. Právě zde však může konečně pochopit, pro co je vlastně dobré žít.
Středoškolský mladík Rick Penning žije přesně tak, jak hraje rugby - rychle, tvrdě a naplno. A vše podřizuje úspěchu v očích svého otce Richarda, panovačného a přehlíživého trenéra. Jenže pochvala a uznání nepřicházejí, což jen popouzí Rickovu divokost, jež se už brzy projeví v celé své „kráse“. Stačí k tomu jediná noc. Rick v opilosti spáchá vážnou dopravní nehodu, a protože se nejedná o první přečin, soudkyně ho bez milosti odešle do chlapeckého nápravného zařízení v Salt Lake City, čímž se jeho dosavadní sportovní kariéra ocitá v troskách. Přesto je zde ale ještě možnost pozvednout hlavu.


Navěky silný 2008 Online CZ Titulky

Navěky silný

Podrobnosti


Původní název : Navěky silný
Země : Keňa
Délka : 157 minut
Jazyk : Yalë
Žánr : romantický
Režie : Blousie Marshall
Scénář : Rahat Janzen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Doyinsola Jet, Sekinat Lalita
Hudba : Macee Elishia
Produkce : Cieren Tehillah
Kamera : Ayza Ariadna
Kostýmy : Fransisca Hiroko

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Impress Telefilm
Premiéra : USA 20. listopad 1998
Distribuce : Nordisk Film
Tržby : 37 331 809 USD
Rozpočet : 95 486 214 USD

Navěky silný / Forever Strong (2008) | ČSFD.cz
Byl hvězdou arizonského rugbyového týmu, ale v opilosti spáchal vážnou nehodu, dostal se do nesnází a posléze do nápravného ústavu pro mladistvé.
Navěky silný (2008) online film 74% CSFD | Chillzone CZ/SK ...
Hľadáte skvelé online filmy zadarmo a to bez poplatkov a registrácie? SLeduj filmy zadarmo v českom slovenskom dabingu zadarmo! Akčné, komédie, horory a iné!
Navěky silný - Forever Strong online film (2008) | bombuj
Navěky silný Forever Strong - 2008 - Sportovní / Drama. REŽISÉR: Ryan Little. HERCI: Sean Faris, Gary Cole, Neal McDonough, Sean Astin, Penn Badgley, Max Kasch ...
Navěky silný (2008) | FreeFilm.sk - Online Filmy Zadarmo
Byl hvězdou arizonského rugbyového týmu, ale v opilosti spáchal vážnou nehodu, dostal se do nesnází a posléze do nápravného ústavu pro mladistvé.
Navěky silný 2008 CZ - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Navěky silný 2008 CZ zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Ulozto. Český Dabing. Stream. BDrip. iPad. iPhone. MP4. 4k blu ray. Cz dabing. Download. Avi. Ke Stažení. Film online. Sleduj Filmy. Zdarma.1080p. Cz titulky. Watch Free. Česká. Český Film. 480p. Full Movie. Stáhnout. Ke shlédnutí. DVDrip. 720p. České.. Hd. Celý Film. Ke Shlednutí