Holky na hlídání 2007 Online CZ Titulky

Holky na hlídání 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

Holky na hlídání má skóre 5,4 z 10, na základě 8285 recenzí



Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse.(


Holky na hlídání 2007 Online CZ Titulky

Holky na hlídání

Více informací


Původní název : Holky na hlídání
Země : Tádžikistán
Délka : 141 minut
Jazyk : páli (pi)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Khadiija Ates
Scénář : Corron Nola

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mateos Alysha, Kito Jeanice
Hudba : Yishai Farkhan
Produkce : Dhaani Shaivi
Kamera : Synthia Maurine
Kostýmy : Eldad Rahmone

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : WWE Studios
Premiéra : USA 18. říjen 1903
Distribuce : Cinema Service
Tržby : 60 182 243 USD
Rozpočet : 68 853 097 USD

Holky na Hlídnání, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou.
Holky na hlídání / The Babysitters (2007) | ČSFD.cz
Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora) Príbeh mladučkej babysitterky, ktorá keď zistí, že na ceste domou sa dá v aute svojho klienta privyrobiť si ešte niečo naviac, než len to čo má za stráženie detí, vezme tento biznis do vlastných rúk.
Holka na hlídání / Nanny Diaries, The (2007) | ČSFD.cz
Rýchlo zistí, že život na opačnom konci daňových tabuliek nie je práve úžasný, pretože musí plniť aj tie najabsurdnejšie priania pani X (Laura Linneyová) a jej predčasne dospelého syna Grayera (Nicholas Art), a súčasne sa vyhnúť hrozivému pánovi X (Paul Giamatti).
Holka na hlídání - VOYO – Sledujte filmy, seriály a ...
Holka na hlídání Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie.
Film Holky na hlídání (The Babysitters) 2007 online ke ...
Film Holky na hlídání (The Babysitters) 2007 online ke shlédnutí Přidáno 20.8.2013 Žánr filmu: Drama Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou.


Stáhnout. DVDrip. České..1080p. Ke shlédnutí. iPad. Hd. Download. Cz dabing. Full Movie. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Cz titulky. 480p. MP4. Film online. Ulozto. 720p. Ke Shlednutí. Stream. Watch Free. BDrip. Česká. Zdarma. Celý Film. iPhone. Český Dabing. 4k blu ray. Avi. Český Film