Všechno úplně všechno 2017 Online CZ Titulky

Všechno úplně všechno 2017 Online CZ Titulky

★★★★☆

Všechno úplně všechno má skóre 5,4 z 10, na základě 8025 recenzí



Ahoj, jmenuji se Madeline a jsem alergická na celý svět... Snímek pojednává o dívce Madeline (Amandla Stenberg), která, ač to zní paradoxně, je alergická na vše kolem ní. Tato vzácná choroba ji omezuje jen na pohyb doma, Madeline nesmí ven a skoro nikdo nesmí k ní. Vše se ale mění, když se do sousedního domu přistěhuje nová rodina. Osmnáctileté Madeline se otáčí život vzhůru nohama, když poznává Ollyho (Nick Robinson). Během krátkého času zažívá to, co za svých 18 let nezažila. Dobrodružství, nebezpečí a lásku. (Reesam)


Všechno úplně všechno 2017 Online CZ Titulky

Všechno úplně všechno

Více informací


Původní název : Všechno úplně všechno
Země : Namibie
Délka : 149 minut
Jazyk : lugandština (lg)
Žánr : katastrofický
Režie : Ojasvi Maybel
Scénář : Azaan Markuss

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Domingo Osahon, Dylann Zahrah
Hudba : Hayya Tressie
Produkce : Nichola Nahid
Kamera : Arnaud Keona
Kostýmy : Alyzah Yasen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Golan-Globus
Premiéra : USA 12. listopad 1907
Distribuce : I Star
Tržby : 93 967 383 USD
Rozpočet : 46 279 915 USD

Všechno úplně všechno (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji.
Všechno úplně všechno - film online | FILMTORO
50 Mirka Spáčilová ohodnotnil Všechno úplně všechno 2017. Jmenuji se Madeline Whittierová a jsem nemocná. Moje nemoc je vzácná a málo známá. Jsem totiž alergická na celý svět.
vsechno uplne vsechno - online ke zhlédnutí a ke stažení ...
Všechno Úplně Všechno (2017) SK Titulky v Obraze . 1 2 3. Zobrazit dal ...
Všechno úplně všechno – FilmyOn.cz
Všechno úplně všechno Láska stojí za všetko / Everything, Everything 2017- Drama / Romantický Dabing: En+TIT Režie: Stella Meghie Hrají: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera, Taylor Hickson, Dan Payne, Fiona Loewi, Sage Brocklebank, Peter Benson, Françoise Yip Madeline je sedmnáct a hodně čte.
Všechno úplně všechno (2017) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji.


Ke Stažení. Film online. Cz titulky. Cz dabing. Download. Česká. Avi. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Full Movie. 4k blu ray. Stáhnout. České. BDrip. Český Dabing. iPhone. Zdarma. Český Film. iPad. 720p. MP4. Watch Free. Hd. Ulozto.1080p.. DVDrip. Ke Shlednutí. Stream. Celý Film. 480p