Naprosto dokonalé 2016 Online CZ Titulky

Naprosto dokonalé 2016 Online CZ Titulky

★★★★☆

Naprosto dokonalé má skóre 8,4 z 10, na základě 4220 recenzí



Edina a Patsy jsou zpět — v jejich velkolepém debutu na filmovém plátně! Stále překypují šarmem a půvabem, prohýřených nocí v londýnských klubech by se nikdo nedopočítal. Po jednom nepovedeném večírku módních veličin jsou ale obviněny z katastrofické nehody, která potkala Kate Moss, a stávají se oběťmi mediální štvanice. Zdá se, že v Londýně už jim pšenka nepokvete, proto odlétají na Francouzskou riviéru s plánem usadit se tu natrvalo a užívat si život na vysoké noze až do smrti!


Naprosto dokonalé 2016 Online CZ Titulky

Naprosto dokonalé

Více informací


Původní název : Naprosto dokonalé
Země : Francie
Délka : 156 minut
Jazyk : rusínština
Žánr : akční
Režie : Charlise Gul
Scénář : Vivaan Vegas

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rien Yuusuf, Keshet Sayyid
Hudba : Cleo Amani
Produkce : Sid Alfi
Kamera : Maddison Laird
Kostýmy : Taig Keehan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Skydance Productions
Premiéra : USA 22. červenec 1944
Distribuce : Astro Shaw
Tržby : 39 129 684 USD
Rozpočet : 03 072 614 USD

Naprosto dokonalé / Absolutely Fabulous: The Movie (2016 ...
Edina a Patsy jsou zpět — v jejich velkolepém debutu na filmovém plátně! Stále překypují šarmem a půvabem, prohýřených nocí v londýnských klubech by se nikdo nedopočítal.
Naprosto dokonalé / Absolutely Fabulous (TV seriál) (1992 ...
Je jim sice přes čtyřicet, ale jejich okolí se často nestačí divit tomu, co je napadne. Jennifer Saunders a Joanna Lumley v úžasně zábavném komediálním seriálu o němž diváci i kritici soudí, že existují jen dvě slova, která ho vystihují: „Naprosto dokonalé!“.
Naprosto dokonalé , Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Naprosto dokonalé 2016 Film (34%) | Filmer.cz
Film Naprosto dokonalé ke stažení edina a Patsy jsou zpět — v jejich velkolepém debutu na filmovém plátně! Stále překypují šarmem a půvabem, prohýřených nocí.
Naprosto Dokonalé 2016 - CZ.Dabing online ke zhlédnutí a ...
|| Naprosto Dokonalé ~ Absolutely Fabulous: The Movie™|| Komedie | Velká Británie 2016 [ 90 min.] Režie: Mandie Fletcher | Hrají: Cara Delevingne, Gwendoline Christie, Rebel Wilson, Emma Bunton, Kate Moss, Kim Kardashian West, Jane Horrocks, Celia Imrie, Joanna Lumley, Joan Collins <<<<< OBSAH >>>>> Edina a Patsy jsou zpět — v jejich ...


. DVDrip. Stream. 4k blu ray. iPhone. Ulozto. Ke shlédnutí. Cz titulky. 720p.1080p. Avi. České. Stáhnout. BDrip. Watch Free. Celý Film. Český Dabing. Download. Ke Shlednutí. Česká. 480p. Hd. Sleduj Filmy. Cz dabing. iPad. Film online. Zdarma. Full Movie. Český Film. MP4. Ke Stažení