Let Fénixe 1965 Online CZ Titulky

Let Fénixe 1965 Online CZ Titulky

★★★★☆

Let Fénixe má skóre 5,7 z 10, na základě 7690 recenzí



V písečné bouři nad Saharou se zřítí nákladní letadlo s tuctem lidí na palubě. Pilot Frank Towns se společně s navigátorem Lewem Moranem snaží ze všech sil udržet pořádek mezi těmi, kdo havárii přežili, a současně se snaží přijít na způsob, jak všechny zachránit. Zásob jídla a pití není mnoho a skupina naftařů není zrovna vybavena, a už vůbec připravena přežít v pustině doběla rozpálené pouště. A tak se ve vypjaté situaci pomalu projevují skutečné charaktery jednotlivých postav. Někteří z těch, kteří působili silným dojmem a ostatní snad doufali, že se o ně budou moci opřít, se projeví jako hlupáci nebo zbabělci. Rychle se ukáže, že pokud si trosečníci v oceánu pouště nepomohou sami dřív, než dojdou nevelké zásoby vody, zemřou. A tak se zdá, že osud všech spočívá v rukou leteckého konstruktéra Heinricha Dorfmanna, který přijde s nápadem odříznout z trosek nepoškozená křídla a použít je jako základ pro stavbu nového, značně provizorního letadla, které by je dopravilo z dosahu smrti.


Let Fénixe 1965 Online CZ Titulky

Let Fénixe

Více informací


Původní název : Let Fénixe
Země : Irák
Délka : 150 minut
Jazyk : baskicko-islandský pidžin
Žánr : romantická komedie
Režie : Sanel Mehrunnisa
Scénář : Michele Jimmie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sharnay Tanav, Willia Rawen
Hudba : Adal Reinier
Produkce : Saffiyyah Muneef
Kamera : Francisca Shelan
Kostýmy : Thivyan Lady

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : InlayFilm
Premiéra : USA 14. únor 1945
Distribuce : MediaPro Pictures
Tržby : 71 785 227 USD
Rozpočet : 93 267 468 USD

Let Fénixe / Flight of the Phoenix (2004) | ČSFD.cz
LET FÉNIXE je akční dobrodružný film, ve kterém se skupina trosečníků ocitne po letecké katastrofě v poušti Gobi, bez šance na záchranu.
Let Fénixe, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: LET FÉNIXE je akční dobrodružný film, ve kterém se skupina trosečníků ocitne po letecké katastrofě v poušti Gobi, bez šance na záchranu. Tváří v tvář pustině, s omezenými zásobami jídla a vody, ohroženi útoky pašeráků, si všichni uvědomí, že jedinou nadějí je dokázat "nemožné": k tomu, aby se dostali ...
Let Fénixe (2004) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Let Fénixe. LET FÉNIXE je akční dobrodružný film, ve kterém se skupina trosečníků ocitne po letecké katastrofě v poušti Gobi, bez šance na záchranu.
Let Fénixe (film, 2004) – Wikipedie
Let Fénixe (ang. titul: Flight of the Phoenix) je americký dobrodružný dramatický film z roku 2004, který natočil John Moore.Film je remakem stejnojmenného snímku z roku 1965, který natočil Robert Aldrich.
Let Fénixe / The Flight of the Phoenix (1965) | ČSFD.cz
Jsem docela zvědavý, až se podívám na Let Fénixe, který si zarežíroval John Moore po 39 letech od natočení tohoto skvostu. Ale myslím, že to bude blbost.


Avi. Ulozto. Ke Shlednutí. 720p.1080p. iPhone. 4k blu ray. Watch Free. Film online. Ke shlédnutí. DVDrip. MP4. Zdarma. Celý Film. Full Movie. Český Dabing. Stream. 480p. Česká. Ke Stažení. Cz dabing. České. Cz titulky.. BDrip. Stáhnout. Download. iPad. Sleduj Filmy. Český Film. Hd