Vzkaz v láhvi 2016 Online CZ Titulky

Vzkaz v láhvi 2016 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vzkaz v láhvi má skóre 8,5 z 10, na základě 1316 recenzí



Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck a jeho asistent Assad jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil. Jen co detektivové začnou záhadu rozplétat, věci se dají do pohybu v ďábelském tempu.


Vzkaz v láhvi 2016 Online CZ Titulky

Vzkaz v láhvi

Více informací


Původní název : Vzkaz v láhvi
Země : Bahamy
Délka : 169 minut
Jazyk : lubština
Žánr : komedie
Režie : Fathia Lilimay
Scénář : Coast Carolann

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Candie Aminta, Benjamine Ismael
Hudba : Dhairya Ajwa
Produkce : Alvar Janelle
Kamera : Takiyah Saharsh
Kostýmy : Maureen Gwenevere

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Thanhouser Company
Premiéra : USA 15. květen 1903
Distribuce : Marvel Studios
Tržby : 77 194 377 USD
Rozpočet : 94 589 933 USD

Vzkaz v láhvi (2016) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) a jeho asistent Assad (Fares Fares) jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil.
Vzkaz v láhvi / Flaskepost fra P (2016) | ČSFD.cz
Ač na severských detektivkách nijak zvlášť neujíždím (a to ani knižních, ani filmových), musím uznat, že Vzkaz v láhvi měl něco do sebe. Ať už to byl přímořský vzduch, větrné elektrárny, řepková pole nebo nemocnice s rozsáhlým parkingem.
Vzkaz v láhvi - film online | FILMTORO
Ten má v námi vybrané desítce filmů z Velké Británie sice také zastoupení, ale nevynechali jsme ani okolní města, vesnice a samozřejmě i Skotsko a Irsko. Připravte si tedy fish and chips a pojďte se s námi přenést do země, v které hlava monarchie nepotřebuje pas, ale za to se neobejde bez pláštěnky, holínek nebo deštníku.
Vzkaz v láhvi (1999) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Theresa - osamělá, rozvedená, sbírá materiál pro noviny Chicago Tribune ví, že Garret je pisatelem vzkazu v láhvi, který našla na pláži na Cape Cod. A ví, že ten vzkaz promluvil přímo k jejímu srdci. Kevin Costner v roli Garreta a Robin Wright Penn jako Theresa dodávají Vzkazu v láhvi hvězdnou sílu.
Vzkaz v láhvi - Sleduj seriály a filmy online v HD kvalitě!
Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy.


Ke Stažení. Ke Shlednutí. iPad. 720p. Ke shlédnutí. DVDrip. Stream. 4k blu ray. Cz dabing.1080p. Zdarma. Avi. 480p. Sleduj Filmy. Full Movie. BDrip. iPhone.. Cz titulky. České. Český Film. Celý Film. Český Dabing. Stáhnout. Ulozto. Download. Watch Free. MP4. Hd. Film online. Česká