Swing Kids 1993 Online CZ Titulky

Swing Kids 1993 Online CZ Titulky

★★★★☆

Swing Kids má skóre 6,8 z 10, na základě 7674 recenzí



Hamburk, nástup fašismu. Loď svobody se pomalu potápí, ale na palubě se ještě swinguje. Skupinu mladých lidí kolem kytaristy a skladatele židovského původu "Django" Arvina nemůže rozdělit nic - jejich vírou je swing. Černý kruh se však začíná stahovat i kolem "neárijské" hudby. Někdo raději vstoupí do Hitlerjugend, ale večer svlékne uniformu a jde tančit. Někdo už se tančit bojí, jiný uniformu už ani nesvléká, jeden ze "swingerů" už dokáže botou rozdrtit Arvinovi ruku. Swing se ozve jen občas, tančí už jen tajně pár odvážných. Arvin si podřeže žíly rozbitou gramofonovou deskou: ať jde o slova nebo o noty - jde o všechno, jde o život!


Swing Kids 1993 Online CZ Titulky

Swing Kids

Podrobnosti


Původní název : Swing Kids
Země : Kanada
Délka : 168 minut
Jazyk : šajenština (chy)
Žánr : slasher
Režie : Rufina Bobi
Scénář : Suhaana Miran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ward Drini, Kalia Sherri
Hudba : Elleece Gipsy
Produkce : Ciara Eos
Kamera : Abubakr Kirbie
Kostýmy : Moska Alisdair

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Barrandov Studios
Premiéra : USA 19. leden 1969
Distribuce : Bug AS
Tržby : 90 780 311 USD
Rozpočet : 77 687 354 USD

Swing Kids (1993) | ČSFD.cz
wader. Na Swing Kids jsem narazil zcela náhodou, když jsem sháněl všechny možné materiály o swingu. I když je swing pro film důležitou hybnou silou, překvapilo mě, že swingu jako takového je tam spíš míň než víc. Úžasné je obsazení hlavní role - tedy obsazení Prahy do role Hamburku.
Swing Kids – Wikipedie
Swing Kids (v americkém originále: Swing Kids) je americký dramatický film z roku 1993.Režisérem filmu je Thomas Carter.Hlavní role ve filmu ztvárnili Robert Sean Leonard, Christian Bale, Frank Whaley, Barbara Hershey a Tushka Bergen.
SmartWings.com - Levné letenky nejen po celé Evropě
SmartWings je obchodní značka letecké společnosti Travel Service, a.s., pro pravidelné lety se základnou v Praze.
YouTube
Užívejte si videa a hudbu, kterou milujete, nahrávejte originální obsah a sdílejte to vše s přáteli, rodinou a celým světem na YouTube.
Móda a kvalita za nejlepší cenu | H&M CZ
Těžištěm obchodní koncepce H&M je nabízet módu a kvalitu za nejlepší cenu udržitelným způsobem. Od svého založení v roce 1947 se H&M rozrostla v jednu z předních světových módních společností.


Český Dabing. Celý Film. MP4.. iPhone. Avi. Český Film. Ulozto. Cz dabing. iPad. Cz titulky. Full Movie. Ke shlédnutí. Hd. 480p. Ke Shlednutí. BDrip. Sleduj Filmy. Watch Free. Stáhnout.1080p. Film online. DVDrip. Stream. Download. Česká. 720p. 4k blu ray. Zdarma. Ke Stažení. České