Superpes 2007 Online CZ Titulky

Superpes 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

Superpes má skóre 6,8 z 10, na základě 3606 recenzí



Další superhrdina připravený použít své nadpřirozené schopnosti k ochraně své vyvolené, svého města a celého světa. Spravedlnost přilétá ochránit... Superpes! Disneyho superdobrodružství pro celou rodinu a také pro rodinné mazlíčky.
Po nehodě v tajemné zvířecí laboratoři šíleného vědce Dr. Simona Barsinistera zjišťuje jeden obyčejný beagl, že získal nadpřirozené schopnosti ... a dokáže dokonce mluvit! Ozbrojen superhrdinským kostýmem, Superpes přísahá ochránit sužované občany Capital City a především krásnou kokršpanělku jménem Polly Purebred (Polly Čistárasa). Dr. Barsinister se svým přerostlým přisluhovačem už vymýšlejí ďábelské spiknutí na ovládnutí a dokonce snad zničení Capital City a jen superhrdina dokáže jejich ničivý plán zvrátit... Diváci mají jedno velké štěstí: tento superhrdina se nebere až tak vážně.


Superpes 2007 Online CZ Titulky

Superpes

Podrobnosti


Původní název : Superpes
Země : Finsko
Délka : 144 minut
Jazyk : nakotština
Žánr : mysteriózní
Režie : Yaren Kinjal
Scénář : Aysel Temilayo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mamoon Risha, Aksa Zacharya
Hudba : Umar Birgit
Produkce : Kolbie Mollie
Kamera : Francisca Teigue
Kostýmy : Chahat Ezan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : AVM Productions
Premiéra : USA 10. září 1998
Distribuce : Kanteerava Studios
Tržby : 52 219 720 USD
Rozpočet : 89 767 273 USD



Hd. MP4. Watch Free. Download. 4k blu ray. iPad. Ke shlédnutí. BDrip. Avi. Film online. Český Film. DVDrip. Český Dabing. Celý Film. Česká. Full Movie. Sleduj Filmy. Zdarma. 480p. Cz dabing. Stáhnout..1080p. České. Ke Stažení. Cz titulky. Ulozto. 720p. Stream. iPhone. Ke Shlednutí