Hodina vlků 1968 Online CZ Titulky

Hodina vlků 1968 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hodina vlků má skóre 8,6 z 10, na základě 1964 recenzí



V prvním filmu ostrovní trilogie (HODINA VLKŮ, HANBA, NÁRUŽIVOST), natočené na ostrově Fårö, se střetávají pozitivní a negativní síly, které se složitě přelévají v partnerském vztahu duševně nemocného malíře Johana (Max von Sydow) a jeho těhotné ženy. Zemitá Alma (Liv Ullmannová), prozářená vnitřním jasem a cele oddaná svému muži, bývá označována za jednu z nejkrásnějších ženských figur v Bergmanově filmografii. Její celistvá osobnost, kypící tělesným i duševním zdravím, napájená archetypální silou mateřství, se bytostně brání temnotám manželova vnitřního…


Hodina vlků 1968 Online CZ Titulky

Hodina vlků

Více informací


Původní název : Hodina vlků
Země : Burundi
Délka : 150 minut
Jazyk : albánština (sq)
Žánr : erotický thriller
Režie : Job Kyo
Scénář : Tendayi Jakob

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tansi Bria, Albin Tasfiah
Hudba : Maimunah Khira
Produkce : Cieren Adomas
Kamera : Federico Asila
Kostýmy : Ranjeet Samanvi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Dovzhenko Film
Premiéra : USA 28. leden 1916
Distribuce : Scott Free
Tržby : 40 272 289 USD
Rozpočet : 99 909 813 USD

Hodina vlků / Vargtimmen (1968) | ČSFD.cz
V prvním filmu ostrovní trilogie (HODINA VLKŮ, HANBA, NÁRUŽIVOST), natočené na ostrově Fårö, se střetávají pozitivní a negativní síly, které se složitě přelévají v partnerském vztahu duševně nemocného malíře Johana (Max von Sydow) a jeho těhotné ženy.
Hodina vlků (1968) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Hodina vlků. V prvním filmu ostrovní trilogie (HODINA VLKŮ, HANBA, NÁRUŽIVOST), natočené na ostrově Fårö, se střetávají pozitivní a negativní síly, které se složitě přelévají v partnerském vztahu duševně nemocného malíře Johana (Max von Sydow) a jeho těhotné ženy.
Hodina vlků - Martin Sládek | Databáze knih
Kniha Hodina vlků opravdu není špatná. Nemusíte mít vykreslené epické fanstasy světy, stačí vám trocha magie a kletba nad Buranovem.
Hodina vlků – Wikipedie
Horor Hodina vlků (švédsky Vargtimmen) z roku 1968 je první snímek tvůrčího období režiséra Ingmara Bergmana označovaného jako ostrovní trilogie.Ve filmech z této trilogie (Hodina vlků, Hanba, Náruživost) obecně dominuje téma partnerských vztahů.
Hodina vlků 1968 Film (78%) | Filmer.cz
Film Hodina vlků v prvním filmu ostrovní trilogie (HODINA VLKŮ, HANBA, NÁRUŽIVOST), natočené na ostrově Fårö, se střetávají pozitivní a negativní síly, které.


Stáhnout. 4k blu ray. 480p. Film online. Stream. Ulozto. iPad. iPhone. Sleduj Filmy. Český Film. Český Dabing. DVDrip. Česká. Hd. České. Ke shlédnutí.. Cz titulky. Full Movie. Watch Free. MP4. Cz dabing. Download. Zdarma. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Celý Film. Avi. BDrip.1080p. 720p