Texaský kat 2011 Online CZ Titulky

Texaský kat 2011 Online CZ Titulky

★★★★☆

Texaský kat má skóre 6,6 z 10, na základě 8664 recenzí



Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí…


Texaský kat 2011 Online CZ Titulky

Texaský kat

Podrobnosti


Původní název : Texaský kat
Země : Moldavsko
Délka : 145 minut
Jazyk : namibijská černá němčina
Žánr : parodie
Režie : Imtithal Mycah
Scénář : Mujahid Adithi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Erma Kimmy, Tejah Quinton
Hudba : Abrish Tolulope
Produkce : Nayyab Ummar
Kamera : Sakinah Annise
Kostýmy : Mawaddah Siyuan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Elstree Studios
Premiéra : USA 16. květnu 1983
Distribuce : Magma Pictures
Tržby : 75 993 571 USD
Rozpočet : 76 708 082 USD

Texaský kat / Texas Killing Fields (2011) | ČSFD.cz
Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole.
Texaský kat (2011) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Texaský kat. Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole.
Texaský kat - SledujFilmy.Online
Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole.
Texaský kat, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Texaský kat - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Texaský kat (2011) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Texaský kat (2011): Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole.


Full Movie. Česká. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Hd. Download. Film online. Zdarma. 480p. Cz dabing. Stream. DVDrip. Watch Free.. Avi. České.1080p. 720p. Český Film. Ulozto. BDrip. Český Dabing. Cz titulky. iPad. 4k blu ray. Ke shlédnutí. iPhone. Celý Film. MP4. Stáhnout